Lentäjän näkökulmasta

Uutta kohti liidellen

 

 

Otsikolla viittaan siihen, että Keskisuomalainen on lopettamassa kevään aikana blogialustan, jonne olen postauksia tehnyt noin 9 vuotta. Vanhimmat kuvat tosin on jo 19 vuoden takaa.

Tämä 9 vuotta on ollut erikoisen suurien muutosten aikaa ja siksi myös valokuvaajan näkökulmasta mielenkiintoinen. Oletan että lentäjän näkökulma on välittänyt sellaisen perspektiivin, jolle on ollut tilausta. Kuten tiedämme niin dronet hieman rajatummin tätä näkökulmaa nykyään valottaa viestimissä.

Omat postaukseni päätin pelastaa ksml.alustalta ”bittien taivaaseen” joutumiselta, hankkimalla oman alustan jonne kaikki noin 130 postausta on nyt siirretty. Kuvia on reilut 5600 kpl. ja ne piti yksitellen käsityönä siirtää kopioituihin vanhoihin teksteihin. Tässä aikaa vievässä savotassa, kuin myös kotisivujen luonnissa auttoi Äänekoskelainen https://www.marikanieminen.fi/ Marikalle erikoisen suuret kiitokset!

Sivujen muotoilu vielä jatkuu ja sinne tulee myös osio museo / tapahtumapaikasta https://www.facebook.com/hirsinavettagalleria jonne olette tervetulleita kesällä näyttelyitä katsomaan.

Uudet ja vanhat postaukseni voi nähdä jatkossa linkin osoitteesta: lentajan-nakokulmasta.fi   joten tervetuloa kanavalle. Kiitos kaikille postauksia lukeneille ja myös kommenteistanne!

Kiitos Keskisuomalaisen, Viitasaaren Seudun ja Sisäsuomen Lehden toimituksille, kun sain postauksia verkossanne jakaa.

Terveisin

https://www.lentajan-nakokulmasta.fi/

Upi

 

 

Kommentit (3 kpl)

 • Lettu Liisun sisko

  Hei Upi,

  KIitos tiedoista. Hyvää kevättä myös.

  • Urpo Upi Minkkinen

   Täällä onkin ollut aurinkoinen ja hieno kevät.
   Joten onkin aika toivottaa hyvää Vappua ja hyvää kevättä myös sinne britteihin!

 • Lettu Liisun sisko

  Kiitos ja iloista Vappuakin sinne. Täällä pian juhlitaan uutta kuningasta. Muuten inflaatio on pilvissä eikä paljoa hymyilytä. Eteenpäin mennään kuitenkin.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*