Lentäjän näkökulmasta

Startti

Tuo sana start tarkoittaa ilmailussa lentoon lähtöä, niin kuvatkoon se myös minun taivalta tässä bloggaajan ”uralla”. Syy miksi olen täällä kirjoittamassa on osin Markus Kauppisen syytä, joten häntä voitte syyttää:)  Aion enimmäkseen keskittyä Viitasaaren seudulta ottamieni ilmakuvien julkaisemiseen tällä kanavalla, jotta ne olisivat kaikkien ”nettiläisten” nähtävillä. Aika monelta kyläkunnalta on kertynyt kuvia n. kymmenen vuoden aikana, mutta nyt tulee lentelyyn uutta mielenkiintoa hakea uusia paikkoja kuvien kohteeksi. Jos jalka…siis siipi nousee, niin pyrin joka kylän Viitasaarelta kuvaamaan ja tuomaan tänne nähtäville. Liitä tähän kolme kuvaa laitteista joilla lentelen.

Ensimmäisessä kuvan värkki on Varjoliito Trike, suomalaisittain Raikki.

Kahdessa muussa kuvassa Moottoroitu Varjoliidin, tuttavallisemmin MOVA.

Palataan asiaan

Upi

Trike Upi ja Leena 036

Valmiina ilmaan

 

Kuuralento2 010

Kommentit (5 kpl)

 • Esa Kilponen

  Tervetuloa mukaan, Upi! Nythän tämä sivusto lähtee kirjaimellisesti lentoon. Huimapäistä touhua, ja kuvat ovat varmasti upeita. Hieno ajatus laittaa kaikkien kylien kuvia nähtäville. Viitasaari näyttää erilaiselta lentäjän silmin.

 • pirjo nyman

  Hienoa Upi, kuvasi ovat aina herkkuaineistoa!

 • hannu roine

  Hyvä Upi! Hienoa kotiseuturakkautta!

 • Jussi Haverinen

  Kiitos taas kerran Upi kuvista, jotka kertovat paljon paikkakunnastamme, enemmän kuin pelkät kartat ja maan pinnalta otetut kuvat kohteista. Toivottavasti pioneerityösi myös rekisteröinin suhteen palkitaan!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*