Kylähulluus

Kylähullun blogistiikkaa

NYT!

Nyt se tapahtui,

hullu blogistui.

HUI!!!

ISTU, ISTU,

ja se ISTUI….

…sitten Blogin pystyyn paneksi,

antaakohan kukaan anteeksi?

Jos nimittäin sattuu puhumaan mitä sattuun,

asioita noita, joita… niin on vaiennettu.

Nouseeko kusi hattuun vai laskeutuuko kintuille?

Liriseekö lahkeeseen vai tiriseekö tippa linssiin?

 

..En minä tiedä. Ihan sama tässä vaiheessa. Kirjoittelen, minkä kirjoittelen. Tässä on elämäkin elettävänä. No, jokatapauksessa laitan tähän eri osa-alueita, joita tulen blogissani käsittelemään:

1.Minä ja tunne-elämäni

2.Muiden tunne-elämä  ja sen vaikutuksia.

3.Politiikka……. vai oliko se blogistiikka? O__O

4.Viitasaaren pelastussuunnitelma, mm.säästövinkit ja kierrätys

5.IDEABOXI …ja unelmointi

6.Terapiaosuus ja historiikki

7.Remontti ahdistuksia

8.Satunnainen huumori

9.Lopunajan lauseet

eiku… Summa summaarum….maaati heijakaa!!! Sano akka.

…eli luvassa semmosta sekametelisoppaa someliemikulhoon.

 

Jahas,

..minä tuossa lueskelin omia osittain vanhoja facebook muistiinpaneksemiseniani..niani.. …hmmm…siis panin muistiinpanoja vasepuukkiini joskus muutama vuosi takaperin. Huomasin sieltä, että olen ollut pykäämässä blogia pystyyn sen pari vuotta, tiiviisti ajatuksissani, siellä mieleni sopukoissa, missä kaikki mahtavat ideat ja kaikenkattavat mielenmaisemointini tapahtuvat. En vain sitä ole saanut aikaiseksi.  Laiskuus, vaiko ajankäytön priorisointi?

Ihan harmittaa saamattomuuteni, kun en ole aivoituksiani tänne bittiaallokon harjalle huljautellut, kuin vain harvakseltaan. Ja nekin naamakirjaan. …eli ”suurelta” yleisöltä häpeissäni piilottanut, siis jopa itseltäni.  Minä hölmö, hidas ja hullukin kai.

…..mutku…. aikaa ei ole kaikkeen tarpeeksi, IKINÄ! Niinkö EVÖ!

…ja miksi antaisin muiden lukea ajatusmaailmaani..? Ja HALOOOO, ketä se oikeasti kiinnostaisi? …Siis kuka näitä ihan oikeasti edes lukee? Blogeja on miljoonia, siis MILJOONIA!!! ..no säälistä edes sitten.

…Mutta nyt… Aika on toinen ….ja aikeeni aikamoinen. En ihan tarkkaan nyt tiedä mitä hittoa oikein tarkoitan, mutta kunhan näppäilen…. ja ja….

Kerronpa nyt hieman…elämästäni.

Eli…. hmm. Olen hieman väsynyt. Suorastaan lopen uupunut Lape-projektin juuri aloittanut yli-innostunut kyläläinen, Pasalasta. Väsymykseeni on luonnollinen syy. Kello on ties mitä ja täällä sitä vielä näpytellään..

..MUTTA..nyt olen aloittanut tämän.

Kutsun tätä terapeuttiseksi, naisenblogistiikaksi.

Ei se muutu tästä varmaankaan paremmaksi,

mutten ainakaan koe ihteeni enempää hullummaksi.

Eli en kertonut juurikaan itsestäni mitään. Eikä profiilikuvassanikaan ole kuin väljähtynyt hahmo. No, se kai olenkin.

Niin, ja mikä hemmetin Gravatar?! Ja siellä profiilikuvan lataaminen?! Mä en vaan tajua, enkä jaksa…vihaan kaikkia kaavakkeita ja olen kangistunut kaavoihin. Epäonnistunut omanelämäni kaavoituspäällikkö. Sitäpaitsi salasanan olen saletisti jo hukannut tai unohtanut. PAH! Olen toistaiseksi siis kasvoton. Tosin epäilen vahvasti, että nimeni antaa minulle kasvoni. Ja ennakkoluulot.

Mutta nyt luulot pois ja nukkumaan, koska aamusta täytyy olla jo upean Lape-ryhmäni kanssa konetarvikkeella. Siellä meitä odottaa työhanskojen sovitteluoperaatio. Aika siistiä. Rakastan kunnon rukkasia. Urakkarukkasia.

…Tähän lopuksi siteeraan ystävien kesken käyttämäämme sanontaa, ”Ei tyhmä, mutta yksinkertainen”  …ja heti totean perään, että liittyköhän tämä millään tavalla aiheeseen?  …..Siis mihin H******n aiheeseen? Onko tämä nyt sitä kylähullun blogistiikkaa?

nim.että mää kärsin.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*