Kylähulluus

Artikkelia paniikissa

Aihe pureutui hirvikärpäsen lailla päähäni.

Piponi ja korvakäytävän välillä kuuluu kopina. Hirvikärpäset!!! AAAARGH! Banaanikärpäset!!! Muurahaiset!! Kärpät jne….. kaikki yrittävät valloittaa taloni!!

*huoh  HomeSweetHome.

Mut Jess, vihdoin saan blogiini täydennystä. Ehkä se on täysikuu mikä innoittaa. Tai paniikki, siitä etten ole kirjoittanut yhtikäs mitään seutublogiini, pitkääääään aikaan. Ja huomenna ilmestyy seutuun joku apinalaatikko? Laitoin piirroshahmo kuvani sinne menemään, kun en edelleenkään osaa laittaa lukijatekijä profiilikuvaa itselleni.  Ei se Esa sitä hahmoa hyväksynyt, joten laitoin vanhan facebook-profiilikuvani. BORING! Iloinen ja kiva hymyilevä naama, jee jee!

Facebookista puheen ollen.. Mummuni 80-vuotis syntymäpäivä sitruunakakkukahveilla juttelimme tietysti heidän upeasta puutarhastaan Pasalan Mäkelänrannassa, joka oli saanut julkisuutta somessa, facessa.  Kiitos Upille, alias Pilvenpojalle. ;) Luin mummulle sieltä tulleita kommenttejä ja sitten koin upean hetken. Se oli sanallista riemua. Vaarini puhui ”SEISBUUKISTA”. Ehkä tahattomastikin lausuttu sana, mutta siinä piilee vinha perä. SEIS! Stop, naama-virtuaali-muka-kirjassa roikkumiselle ja aikaa enemmän oikealle tekemiselle. Hitaalle elämälle. Kyläilyille ja pidoille! JIPPII! Semmoista, yhteisöllisyyshommelia. Tietysti veispuukkia hyväksikäyttäen…

päiväni -ei mistään kotosi-runo:

Kaikki tuntee toisensa, tietää toisten elämästä.

Entä oikeasta elämästä, lopettaakin sättimästä.

Äh, tieda en…luin sen jonkun seinästä.

Runosuolta nukuttaa, läppäri on uinuvinsa,

Makumuistopäiväni, sen tänään kertoo rusina.

Juhlikaamme keitelepohjan uimarannan uutta luukkia,

Lape-ryhmä toimii, kukaan  niistä käytä ei ees veispuukkia .

(paitsi J, varmuudella 37 vuoden päästä)

nim.todellinenhuippurunoilijakautta-aikain.

ps.Juhlin eilen virallisen kylähullujen juhlapäivän kunniaksi. Juoksin pellolta metsään… ajattelin, että oli hullua juosta. Voi kuinka meillä onkaan hulluja tässä maailmassa. Hulluuteni on typeryyttäni olla oma itseni. Tai jotain. Olen kuin palkokasvi.

 

Hiiop. Nyt väsyttää niin, ettei enää pysty…. :….:…:…:……………………._________________

pss. kyllä minä mieleni pahoitin, Pitäs oikeasti olla ilman puhelinta , nettiä ja kaikkea… Mennä metsään ja elää, olla yksinkertaisesti ja hengitellä. Samaistun mielensäpahoittajan Litjan roolihahmoon…mikä tuntuu kyllä oudolta. …Nyt mää meen ihan mehtään näillä mun kirjoituksilla…. hmmmph. Silti, perunapeltoa itseasiassa ajattelin. Täytyis viikatteen heiluttamisen jälkeen hiukka haravoida. Mut täällä ollaan, ….WWW…jne…illat pimenee, aika vähenee….paniikki!

Koneet seis! SEISBOOK!

 

Onko facebook hyvä, paha vai ruma?

Eikö ennen ollut kaikki paremmin?

…ja kiusaaminen, se ikuinen vitsaus.

AAAAAAAAAAAAAAAAGRH, HALATAAN!!!!

Elämänilojen hoksaus,

tajuten rakkaus on rikkaus.

 

Ja blogin pitämistä pitäs pitää niinku suht säännöllisesti, kö?

Alla kuvastaa kirjoitteluani, kallionahjus.

kallionahjus

Kallio-nahjus.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*