JyväsLentis

JyväsLentiksen C-tytöt hienosti neljänsiä SM-finaaleissa

JyväsLentiksen C-tytöt olivat selvittäneet välierien kautta tiensä ikäluokkansa SM-finaaliturnaukseen. C-tyttöjen sarjassa oli mukana kaikkiaan peräti 129 joukkuetta ja Kuortaneella pelattuun finaaliturnaukseen mukaan pääsi näistä 12 parasta.

Joukkue aloitti finaaliturnauksen jännittyneenä ja hävisi molemmat alkulohkon pelinsä. Neljännesvälierässä JyLe keräsi kuitenkin itsensä kokoon ja taisteli hienosti 2-0 voiton Nurmon Jymystä. Puolivälierässä vastaan asettui Lempäälän Kisa. JyLe lähti tähän peliin samalla asenteella kuin Jymyäkin vastaan ja selvitti tiensä neljän parhaan joukkoon ottamalla voiton lukemin 2-1.

Välieräottelussa JyLe kohtasi Salon Viestin. Joukkue aloitti pelin vahvasti ja yllätti vastustajan viemällä ensimmäisen erän. Jatkossa Viesti paransi kuitenkin peliään ja vei ottelun lopulta nimiinsä eräluvuin 1-2. Pronssiottelussa JyLe kohtasi Euran Raikun, joka oli tällä kertaa JyLeä parempi lukemin 0-2. JyLe esitti ottelussa hienoja otteita ja varsinkin toinen erä oli loistavaa peliä jossa pallot taisteltiin loppuun asti koko joukkueen voimin.

Turnauksen lopuksi joukkue totesi yhteen ääneen, että sijoitus oli ihan loistava ja ei harmita, vaikka hävittiin viimeinen peli. Tytöt osoittivat taas kerran hienoa asennetta ja kykyä toipua huonoistakin hetkistä peleissä.

Kukaan ei olisi viime syksynä uskonut, että keväällä pelaamme finaaleissa. Aloitimme elokuussa ihan alusta. Kasasimme uuden joukkueen Leppäveden Lepästä ja JyLestä. Saimme vielä Mari Kahilaisen Pihtiputaalta ja aloitimme tutustumiset ja harjoittelut. Osalle joukkueesta oli uutta kuudella pelaaminen, koska pelaajat olivat nousseet D-ikäisistä”, kertoi valmentaja Jarkko Kokkonen joukkueen lähtötilannetta.

Finaaliviikonlopun tavoitteena oli lähteä parantamaan 12. sijaa ja sen toden teolla teimmekin huikealla 4. sijalla, vaikka lähtökohtaisesti joukkue oli määrällisesti pieni ja kauden aikana loukkaantumiset toivat oman haasteensa joukkueen peleihin”, jatkoi valmentaja Minna Rasinaho ja kiitti joukkuettaan ja valmentajakollegaansa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*