Kilpapyöräilijän elämää

Tämän takia maastopyöräily on parasta!

Tässä videossa selviää miksi maastopyöräily onkin niin mahtavaa! Video on kuvattu hieman vajaa vuosi sitten Medilaserin leirillä Espanjassa Mijaksessa. Videolla laskeudumme vuorelta kaverini kanssa kohti rantaa. Kaverini kuvaa ja minä ajan edellä. Reitit Mijaksessa on parhaita mitä olen ikinä ajanut. Tuonne on vielä palattava!

Kommentit (9 kpl)

 • Tapani Piilonen

  Hurjan on, -näköistä hommaa! On siinä kovilla, miehet, pyörä, renkaat. Hyvä kun nautit asiasta, Epsanjaan on aina kiva palata!

 • Petri Kuntsi

  On kyllä huikeaa pätkää. Itselle riittäisi jo se että olisi tasaista neulaspolkua mitä pahtaa kilometritolkulla. Siis sellaista ”retkimaastos”. Mutta eipä niitä tässä Viitasaaren tuntumassa oikein ole vaikka maisemia kyllä on vaikka muille jakaa. Tuo Pyhä-Häkin seutu on korkkaamatta. Liekkö siellä hyviä reittejä ajettavaksi? Ainakin ovat tuota Piispala – Kannonkoski – Pyhä-Häkki reittiä kunnostaneet retkeilykäyttöön.

  • Toni Tähti

   Joo Pyhä-Häkissä on tullut ajettua aika paljon ja sieltä löytyy huikeaa pätkää poljettavaksi. Pyhä-Häkin polut ovat omasta mielestäni sopivan teknistä flow polkua ja haastetta saa kun polkee vauhtia niin paljon kun koivista lähtee. Pyhä-Häkki kerää pisteet vielä kaivosta, joten Pyhä-Häkissä voi viettää koko päivän treenaten. Sitten sieltä pääsee Kannonkoskelle aika hyvin polkuja pitkin, mutta osa on kasvanut umpeen ja ne kannattaa kiertää. Makkarapaikkojakin tällä Kannonkoskelle vievällä reitillä on useampi jos haluaa lähteä ajamaan makkaraleipä lenkin. Tältä reitiltä löytyy sitten aika upeita maisemia myös! Piispalassa menee sitten taas ristiin rastiin sileää neulaspolkua jossa saa vauhdit kelattua koviksi. Saarijärvellekkin Pyhä-Häkistä pääsee polkuja pitkin, mutta menee aika jumppaamiseksi lopulta ajaminen.

 • harmitus

  Kukahan on pysynyt kameroineen perässä. ?????

 • Oiva Lipsonen

  Upea reitti.Miltä mahtaisi tuntua ajaa sama pätkä ylämäkeeen?
  Menestystä ja hyviä lenkkejä kaikille pyöräilijöille 2015!!

 • Jolanda

  Kuß! Kuß!

  • Toni Tähti

   Hallo Jolanda! Beste Grüße aus Finnland. Ich hoffe, dass unsere beiden Saison genial im Jahr 2015 sein!

 • Octopussy

  Olisiko Tonia takaa ajava kuvaaja Bond -elokuvien Jaws, eli Rautahammas?
  Vauhti on ainakin sitä luokkaa…

  • Toni Tähti

   Saattoihan se ollakkin. Karkuun kun ei millään päässyt!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*