Kilpapyöräilijän elämää

Kausi 2014 osa 1

Terve!

Nyt on aika pitkästä aikaa kirjoittaa vähän blogia. Kausi on ollut pitkä ja kiireinen. Oikeastaan kun saavuin helmikuussa Medilaser-tiimini leiriltä Espanjasta Suomeen niin harjoittelussa alkoi kiireiset ajat. Määrää ja tehoja tuli ohjelmaan varsin mukavasti, jotka pitivätkin sitten hyvin kiireisinä seuraavat kolme kuukautta. Sen jälkeen alkoikin heti kisakausi ja kisoja onkin ollut tuosta toukokuun alusta lähes joka viikonloppu tähän saakka. Eli toiminataa on piisannut varsin mukavasti!

Espanjasta saavuttua siis alkoi varsin tiukka harjoitusjakso. Tavoitteena oli aerobisen pohjan rakentaminen ja perussuoritustason nostaminen. Tavoitteena perussuoritustason nostamiselle oli se, että pystyisi pitämään kunnon korkealla pitkään ja tekemään hyvää tulosta muutenkin kuin vain yhdessä tai kahdessa pääkisassa.  No jokatapauksessa treeni alkoi todellakin puremaan oikein kunnolla ja kunto alkoi kehittymään aivan mahtavasti. Päivä päivältä sen oikein tunsi kun alkoi tulla yhä voimakkaammaksi. Kunto nousi jopa odotettua enemmän, sillä en olisi uskonut että poljen jo tänävuonna sellaisia wattilukuja mitä jalat alkoivat antaa ulos. Se on kyllä urheilijan elämässä niitä parhaita hetkiä kun harjoituksen jälkeen tuntee välittömästi kuinka harjoitus on mennyt suoraan reiteen ja kunto alkaa sen seurauksena nousta kohisten! Pääsee niinsanotusti kunnon fiiliksiin.

Seuraavassa blogipostauksessa kerron sitten, että miten se talven onnistunut harjoituskausi tuntui ja näkyi kisoissa! Joten pysyhän kuulolla!

SM cyclocrossia Tampereen Kaukajärvellä eilen 19.10! Kuvaa klikkaamalla pääset Facebook sivulleni josta löydät tarinan mitä kisassa oikein kävi!

SM-cyclocross Tampereen Kaukajärvellä 19.10! Kuvaa klikkaamalla pääset Facebook-sivulleni josta löydät tarinan mitä kisassa oikein kävi!

Kommentit (1 kpl)

  • Juha

    Tonille hyviä wattilukuja jatkossakin
    ja terveyttä talviharjoittelu kauteen.

    Tuo sinun kuva toi mieleen pesuainemainoksen,
    ” SURFFILLA KYLLÄ LÄHTEE ” : )

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*