Hyvän vuoksi - pyöräillen Pariisiin!

Idän ihmeitä, osa 2

Hyvää alkanutta viikkoa! Tiimimme käy teille tutuksi pikkuhiljaa. Joko olet käynyt moikkaamassa meitä tapahtumissa, joita onkin ollut helmikuussa useita? Jos et, ei huolta, tapahtumia on tulossa pitkin kevättä, joten vielä ehdit. Ja onhan meillä tämä blogi! Perinteiseen alkuviikon tapaan jatketaan tutustumista tiimiimme. Nyt ovat esittelyvuorossa Noora ja Olavi. Otetaan selvää, ketä nämä eteläisen ja pohjoisen Savon pyöräilijävahvistuksemme ovat.
Kuka olet, ja mitä muuta kenties haluat kertoa itsestäsi?

Noora

Noora: Olen Noora Laurikainen, iältäni olen 30-vuotias ja työskentelen ensihoitajana Päijät-Hämeen pelastuslaitoksella. Tällä hetkellä asun synnyinkaupungissani Mikkelissä ja opiskelen Itä-Suomen yliopistossa terveyshallintotiedettä.

Olavi: Olavi ”Opa” Laitinen.

Kerro, miksi hait mukaan Team Rynkebyhyn?
Noora: Facebookissa näin sattumalta ilmoituksen Team Rynkebystä ja kiinnostus heräsi. Tutustuin tarkemmin Team Rynkebyn ajatukseen ja sen hyvään tarkoitukseen. Lisäksi kiinnosti itsensä haastaminen ja mahdollisuus pyöräillä Pariisiin tärkeän asian hyväksi, joten päätin hakea mukaan Jyväskylän joukkueeseen, johon tulinkin valituksi.
Olavi: Team Rynkebyssä yhdistyvät hienolla tavalla tavoitteellinen harjoittelu ja hyväntekeväisyys, ja tämän vuoksi hain mukaan tiimiin.
Mitä harrastat, tai mitkä asiat ovat sinulle tärkeitä?
Noora: Liikunta, tervelliset elämäntavat ja itsensä kehittäminen ovat lähellä sydäntä. Lisäksi perhe, ystävät ja eläimet ovat tärkeä osa elämääni.

Olavi

Olavi: Laskettelu ja pyöräily ovat mieluisimpia urheilulajejani. Liikunnan vastapainoksi harrastan ruoanlaittoa.

Kirpsakka helmikuu vaihtuu pian maaliskuuhun. Mitä odotat tulevalta keväältä ja kesältä?
Noora: Tavoitteenani on pyöräillä Pariisiin ensi kesänä, ja keväällä keskityn hikisiin treeneihin, jotta tämä tavoite toteutuu. Lisäksi haluan lisätä ihmisten tietoisuutta Sylva ry:n ja AAMU Suomen Lasten Syöpäsäätiön toiminnasta. Haastankin teidät kaikki auttamaan syöpää sairastavia lapsia ja nuoria sekä heidän perheitään! Koskaan ei voi tietää, milloin joutuu tilanteeseen, jossa on itse avun tarvitsija.
Olavi: Tavoitteenani on taittaa matka Pariisiin, nautiskellen maisemista.
Otetaan Nooran haaste vastaan ja autetaan apua tarvitsevaa! Ja matkataan Pariisiin tai vaikka lähimetsään tai rannalle tai ihan minne vaan, mikä tuottaa hyvän mielen. Ja muistetaan nauttia ihan kaikista ilon aiheista – suurista ja pienistä!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*