Hyvän vuoksi - pyöräillen Pariisiin!

Huoltomiehiä esittelyssä

Huollon osuus pyöräilyssämme on erityisen tärkeä. Edellisessä esittelyssä tutustuttiin Elinaan ja Anitaan. Nyt ovat vuorossa Jäykkä ja Janne.

Jäykkä Partanen

”Aamupäivällä tammikuussa 2015 sain puhelun, jossa minua pyydettiin viemään meille erittäin läheistä nuorta äitinsä kanssa kesken koulupäivän Keski-Suomen keskussairaalaan. Nuori oli aamulla käynyt verikokeissa ja muutaman tunnin kuluttua oli tullut soitto, heti sairaalaan lisätutkimuksiin. Tämän jälkeen alkoikin asiat rullaamaan varsin vauhdikkaasti, iltapäivän ja illan hän oli keskussairaalassa lisätutkimuksissa ja seuraavana aamuna jo Kuopiossa, jossa lopullinen diagnoosi saatiin, leukemia. Seuraavat 6 viikkoa kuluivat hänellä sitten sairaalassa Kuopiossa, jossa hoito aloitettiin välittömästi.”

”Tämä tapahtuma antoi minulle hyvän syyn viettää tulevana kesänä hieman erilainen kesäloma tekemällä hyvää Team Rynkeby Good Morgon Jyväskylän tiimin mukana syöpää sairastavien lasten ja nuorten auttamiseksi,” Jäykkä kertoo. ”Lähden mukaan joukkueen 6 henkiseen huoltotiimiin, jossa teemme kaikkemme, että nuo keltaiset soturit pääsevät ongelmitta ja hyvin ravittuina Suomen Ateenasta Jyväskylästä Pariisiin. Treenaan parhaani mukaan talven aikana tiimin treeneissä, että äijä on iskussa kesällä 2018, uskon huollon vaatimustason olevan korkealla, sillä yhtenä pyöräilijänä mukana on myös aviovaimoni, joten palaute tulee olemaan suoraa ja välitöntä.”

”Olen saavuttanut omasta mielestäni nyt parhaan ikäni ja lähes kaikkea on kokeiltu. Harrastuksista rakkaimmaksi on jääneet matkailu, siellä erityisesti laitesukellus, mutta vain vähintään + 25 c lämpöisessä vedessä. Myös jääkiekkokatsomosta minut löytää JYPin otteluista niin kotona kuin vieraissa. Lenkkeily, kuntosali, pari koiraa, kokkailu hyvien viinien kera kuuluu myös ajanvietteisiin, karavaanihan ei kulje tyhjin vatsoin ja huonosti ravittuna. Olen ollut paljon mukana joukkuelajeissa ja tämä TRGM-projekti tulee olemaan mielenkiintoinen seurata, miten toisilleen aiemmin tuntemattomat ihmiset hitsautuvat yhteen projektin aikana.”

Keväisen auringon ja karvareunushupun lämmössä!

Alkutarinan loppu on kaiken jälkeen iloista kerrottavaa: keväällä 2017 nuori sai puhtaat tulokset kokeista, mutta seuranta jatkuu kuitenkin edelleen: ”Kaiken myllerryksen jälkeen tämä nuori opiskelee nyt ensimmäistä vuotta Jyväskylän yliopistossa ja elämä on edessä. Kaksi vuotta kestäneen hoidon aikana perhe sai taloudellista tukea Syöpäjärjestöltä lasten syöpärahaston kautta ja he ovat todella kiitollisia saamastaan tuesta. Näitä tarinoita on paljon ja me kaikki voimme olla mukana tekemässä hyvää näille vakavasti sairastuneille lapsille ja nuorille, tule kanssamme tukemaan heitä sekä blogimme mukana seikkailuun kohti Pariisia, me kerromme, miten matkamme etenee.”

 

Janne Henttonen

44-vuotias Janne on Tikkakosken miehiä. Janne työskentelee Komaksella vaihetyöntekijänä ja on työpaikkansa työsuojeluvaltuutettu. Toiselta ammatiltaan hän on sivutoiminen palomies asemapaikkanaan Keski-Suomen pelastuslaitoksen Tikkakosken paloasema. Jannen harrastuksiin kuuluvat pyöräily ja kuntosalilla käynti.

Janne toimii Team Rynkeby God Morgon Jyväskylän joukkueessa siis huoltojoukoissa. Huollon osuus reissussamme on erityisen tärkeä, sillä matkanteko ei ole pelkkää ajamista. Matka on pitkä, ja sen aikana tarvitsee huolehtia niin pyörän kuin kuskinkin kunnosta, jotta matka Pariisiin joutuu. Mutta onneksi voimme luottaa näihin tyyppeihin! :) huolto pääsee ääneen enemmän blogissakin kesän lähetessä ja matkan aikana, joten jäämme kuulolle odottelemaan reissutapahtumia huollon näkökulmasta!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*