Hyvän vuoksi - pyöräillen Pariisiin!

Palokuntaa ja jenkkifutista

Edellisellä kerralla taisin hieman vihjailla siihen suuntaan, että käväistään välillä kauempana kotiympyröistä ja lähdetään pienelle naapurikuntien kierrokselle. Esittelyvuorossa Lauri ja Teemu.

 

i

Vetoapua

Lauri Anttila

35-vuotias Multialta kotoisin oleva Lauri on yksi tiimimme veteraaneista. Laurin tutustutti Team Rynkebyhyn hänen kaverinsa, joka oli ollut aiemmin mukana tiimissä. Siitä se kipinä saikin alkunsa ja viime kaudella Lauri oli mukana huoltojoukoissa. Kuluneen vuoden ja sen kruunaavan Pariisin reissun myötä innostus kasvoikin jo siihen mittaluokkaan, että Lauri päätti hakea tälle kaudelle uuteen rooliin. Nyt tie otetaan haltuun pyöräillen!

Luonto on lähellä Laurin sydäntä ja harrastukset painottuvatkin vahvasti sinne suuntaan: miehen vapaa-aika menee Rynkeby-harjoittelun lisäksi kalastuksen, vaeltamisen ja metsästyksen merkeissä. Osa vapaa-aikaa kuluu myös palokuntatoiminnassa silloin kun kutsu käy.

Teemu Leivoaro

Teemu on 43-vuotias Helsingistä Saarijärvelle kotiutunut ensihoitaja. Teemun kaksi työkaveria Keski-Suomen pelastuslaitokselta osallistui Team Rynkebyhyn aiempana vuonna, ja seuratessaan heidän reissuaan päätös hakemisesta tämän vuoden joukkueeseen oli tehty.

Teemu on aktiivisesti mukana eri seuratoiminnoissa urheiluseuroista järjestötyöhön. Liikunta, terveys ja hyväntekeväisyystyö ovat hänelle erityisen tärkeitä arvoja niin yhteiskunnallisella kuin henkilökohtaisella tasolla. On tärkeää pitää huolta lähimmäisistä ja samalla itsestään.

Hyväntekeväisyysnäkökulman lisäksi Teemua motivoi oman fyysisen kunnon parantaminen ja painonpudotus. Paino on voimaa ja ylipaino ylivoimaa -sanonta voi hyvinkin päteä amerikkalaiseen jalkapalloon, jonka innokas fani Teemu on, mutta esimerkiksi pyöräilyä ajatellen ”less is more”. Valittaessa tiimiin syksyllä Teemun paino huiteli 140 kg:n kieppeillä ja tiukka tähtäin kesäksi on 118 kg. Tässä vaiheessa kautta voi sanoa, että tavoitteen saavuttaminen on hyvässä vauhdissa! Temen treenaamista ja ajatuksia voi seurata hänen omassa Facebook-blogissaan Paksu-Poika polkee pyörällä Pariisiin.

Leivoarojen perheen vanhemmat ovat molemmat vuorotyössä ja työmatka ovat pitkiä, joten haasteita tavoitteellisen harjoittelun, työn ja perhe-elämän yhteensovittamiseen löytyy. Perheen tuki on kuitenkin tärkeä voimavara valmistautuessa tulevan kesän koitokseen!

Teemu ja tiimi: Heidi, Raili, Henna, Lauri, Mari, Jani ja Kuismat! Tämä porukkahan käy teille jo kohta kokonaan tutuksi!

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*