Hyvän vuoksi - pyöräillen Pariisiin!

Parasta juuri nyt

Meidän tiimin kotikaupunki on Jyväskylä. Joukkueessa on kuitenkin tiimiläisiä ympäri Keski-Suomea ja vähän kauempaakin ja esittelemme tietysti vuorollaan jokaisen. Aloitetaan maakuntien kierros jyväskyläläisistä.

Kuismat

Kuismat = Jari ja Riitta. Kuismat ovat liikkuvaisia ulkoilmaihmisiä ja mukana lähes sataprosenttisella varmuudella kaikilla yhteislenkeillämme. Pariskunnan työnjako on tässäkin tiimissä hyvin selvä: Riitta on joukkueessa pyöräilijänä ja Jari on mukana huoltojoukoissa.

Riitta syksyllä Peurungan leirillä

Huollon toimivuutta testattiinkin jo alustavasti joulun alla pitkässä sisäpyöräilyrupeamassa kotisalillamme Linealla, jolloin Jari huolehti mehu-, kahvi-, rusina- ja maapähkinätankkauksestamme. Hyvin toimi, erittäin hyvin. Liikunnan lisäksi vapaaehtoistyö on lähellä Kuismojen sydäntä: Riitta on mukana Jyväskylän Pelastakaa Lapset ry:n toiminnassa yhdistyksen sihteerinä.

Jari Antero tsemppaa!

 

 

 

 

 

Jari on muuten se, joka valvoo oman uuden vuoden lupauksensa mukaisesti sitä, että pyöräilijät pitävät omat uuden vuoden lupauksensa harjoittelusta ja tavoitteista – katsokaa vaikka videopätkä meidän Instagramista.

Näistä lupauksista ei lipsuta yhtään! #trgmjyvaskyla

 

Juho Kestilä

Juho

Juho on 55-vuotias opettaja. Koulutukseltaan hän on insinööri. Juho on ensimmäistä kertaa mukana Team Rynkebyssä, roolina pyöräilijä. Juho kertoo, että Team Rynkeby on mielekäs ja varma tapa auttaa todella tärkeässä asiassa. Pariisiin tähtäävä pitkäjänteinen harjoittelu myös ryhdittää omaa kuntoharjoittelua ja tuo mukanaan uusia kokemuksia.

Liikunnan lisäksi musiikki on tärkeä osa Juhon elämää. Elämä nähdään, kuullaan, luodaan ja koetaan tässä ja nyt. Vaikka kuvista ja jutuista voimme palautella mieleen tapahtumia ja tunnelmia, ”juuri nyt” on ainoa asia, mitä meillä oikeasti on.

Hyvä, kun muistutit tästä, Juho!

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*