Hulukkosen jutut

Tiukkoja kauppijaita .

Kyllä minä niin mieleni olen pahoittanut noiden lehtikauppiaiden takija . On ne niin tiukkoja kauppijaita kun ne soittaa että tekisi sanoa rumasti, mutta kun joutuu ajattelemaan että leipänsä eteenhän he sitä tekee.
On niissä erojakin, toiset uskoo kerrasta kun heille sanoo etten nyt lehteä tilaa. mutta toiset ovat niin akresiivisiä että on pakko sanoa rumasti.

Viime syksynä olin kippeällä ruodollani vattuja keräämässä metässä niin ensin soitti valittujen palojen kauppias, enkä siitä meinannu päästä eroon en sitten millään lopulta se antautui. Mutta välittömästi soitti nainen A.lehtistä ja sese vasta meinasi tiukka olla, viimein minä sanoin sille että teisä perkeleistä mulle riesa tuli ja että tehän olette isompi riesa täällä korvessa kun kaupunkilaisille Romanialaisista kerjäläisistä. Tämä nainen sanoi mulle etten minä sulta mitään kerjää, johon minä vastasin että niin minä tään koin, ja jos sinä et nyt lopeta niin minä teen sinusta rikosilmoituksen ! Se loppui siihen. On se niitten kaupustelu rajua kun niille pitäisi kertoa koko elämänkerta kuin psykijatrille ennen kun ne luovuttaa. Kyllä kai minä tiedän minkä lehden minä tarvitsen ja minkä en. Vai pitäisiköhän mun kuitenkin käydä sillä psykiatrilla ? Että tietäisin mitä mun pitää hänelle kertoa !

Toinen rotu on nuo Jehovan todistajat ne ei ”USKO” ainakaan minuun, vaikka minä niille aina ole sanonu että mun luokse ei tartte tulla kertmaan Maailmanlopusta eikä teidän uskonnon oikeillisuudesta mulla on ihan oma uskonto eikä se edelytä kuulua mihinkään lahkoon tai kirkkokuntaan.

Minä olen lähes seitenkymppinen ukko ja niin kauan kun muistan taaksepäin niin se Maailmanloppu on tullu ainakin sata kertaa. En minä ole huomannu mitään muutoksia.
Silloin kun oli se maanjäristys ja sunami siellä Japanissa niin eikö seuraavana päivänä nämä kyseiset herrat ajaneet valkoisella mersulla tuohon naapurin postilaatikolle, kun olin hahemassa Keskisuomalaista sieltä.
Alkoiva Raamatusta etsimään ennustusta maailmanlopusta, tai itseasijassa merkki oli kirjanvälissä jo. Sanoivat että Jumala muistuttaa siten että kyllä se maailmanloppu tulee. Oli vähän koomista ja hauskaakin.
Itselle tuli mieleen sellainen, että Enkelit saapuivat valkoisella Mersulla kertomaan ilosanomaa!!! Että sellaisia ajatuksia Hulukkosella näin Pääsiäisen aikaan. Hyvää Pääsiästä KAIKILLE !!!!!!!!!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*