Hulukkosen jutut

Terveyvven hoitoa !

Mie en ala teille selevittämmään mitä varten mie kävin tk,ssa . Mullon semmonen kutina että työ tiijätte paremmin minun vaivat kun alan asijantuntijat ! Sanotaan että kävinpähän voa !
Sen verraan pittää asijata raottoa , että oon minä nii perkeleen kipijä , ettei tänne enkeleillä oo tulemista . Sillä en mie oo vielä peättäny sitä että, mille osastolle mie lähen ?
Tuo Liimataisen Kari oli sammaan aikaan tk,ssa kallonkuristajan luona . Kallonkuristaja oli tyrkyttäny sille terveen paperia , Kari arveli mulle että olikohan se psykiatri ihan terve ? Kyllä minusta se pyskiatri oli jossainmäärin oikiassa , minusta tuo Kari on ollu yhtä hullu niin kauvan kun oon sen tuntenu !
Sitten siellä tk,ssa mie tapasin yhen miun mussukan , Sari Wilkmannin . Sese ossaa olla ihana immeinen ! Miun maun mukkaan !
Sokkarilla mie tapasin myös Paanasen Pirjon joka oli ostoksilla huonompikuntoisille . On pakko myöntää että jos jokainen immeinen tekis nuin paljon töitä liinkuntarajoiteisten etteen kuin Pirre , nii meillä kaikilla olis helepompaa ! Ottain huomiloon sen että Pirjokin kulukoo kuin pinkviini oman jalakavaivojen vuoksi ! Olavilta hatun nosto ! Ruvetaan valamistautummaan siihen että heittäyvyttään kutuloatikkoon : Met Lolan kanssa toivomma oiken lustikasta yötä teille kaikille !

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*