Hulukkosen jutut

Sonja Kekkosen vaalimenestys !

Mikähän siinä on että mulla tuo rintakehä pullistellee niin pahassa kuin hyvässäkin ? Nyt on paijan napit tiukoilla ilosta kun tuosta Sonjasta tuli Viitasaaren SDP,n ääni kunigatar , ääniä Sonja sai 189 kpl . Minä kiitän jokaikisestä äänestä niin omasta kuin Sonjankin puolesta ! Tuota vaalityötä tein Sonjan eteen niin puhumalla kuin vaalijulisteiden jakamisessa , ja kun näkee että se tuottaa tulosta niin ei voi muuta kuin olla onnellinen . Toivoisin että jokaisella ehdokkaala olisi joku joka uurastaisi ehdokkaansa eteen . Olen tuosta puhunut ennenkin mutta useat kertovat että tulevat leimatuksi ? Minulle tuo ei ole tuottanut harmia millään muotoa !

Nyt kun tuo vaalityö on tehty , niin ei se tarkoita sitä että heitän rukkaset uunille ja kerron Sonjalle että minä oon osuuteni tehny , jatka sinä tästä ,,,, ei suinkaan . Me tulemme olemaan Sonjan ja yhtestyöntekijöiden kanssa jatkuvassa yhteydessä .
Näin olemme tehneet tähänkin asti . Sitten on minun taas helpompi tehä neljän vuoden päästä yhteistyötä !

Minulla ja Sonjalla on ollu koko ajan yhteiset näkemykset melekein kaikista asijoista , yksi asija on josta me ei olla ihan yhtämieltä on tuo feminismi . Sonja on armoton feminismi , ja minä taas tykkään että meillä alakaa olemaan tuo asija lähestulukoon tasa-arvoista ! Patrijarkoille emme maha mittään , ne kuoloo kohta sukupuuttoon !
Eikä myö tuon asijan anneta häiritä meijän yhtestyötä !

Minä olen tuntenu Sonjan pikkutytöstä asti . Muistan ensimmäisen tapaamisen kun Kolkun koululla oli joku kylätapahtuma jossa pieni nätti tyttö soitti haitaria , se oli minulle liikuttavaa ! Silloin asuin vielä Kangasalla . Myöhemmin Kun Sonja aloitti Jyväskylässä Yliopison käynnin ja Kun Jorma ja Sonja lähti Jyväskylään ehtimään Sonjalle asuntoa .
Se oli tramatiikkaa aamusta lähtien ? Kuljin Kekkosessa töissä ja kun aamulla menin sinne klo 8,00 kuten oli sovittu . Toivotin tapani mukaan remseän aamutervehykseni , että Aamujen aamua ! Jorma köhi rintaasa seleväksi ja vastasi että voihan sen nuinkin sannoa ? Ilime oli paljonpuhuva mutten käsittäny että mitä on tapahtunu ? Sitten kun Jorma Sanoi että lehmä on kuollu yöllä niin mullekkin ilimeni naamavärkin totisuus . Me purettiin parsi jaa veettiin lehmä ulos navetasta . Jorma ja Sonja lähti Jyväskylään asuntoa ehtimään .
Tuula huomasi että meijän koiralla eijoo asijat oikein ? Myö otettiin Toska koira kyytiin ja ajettiin Keitelepohlaan Töysän Eskon luokse
( eläinlääkäri ) Esko totesi että on saanu jotain myrkkyä ,antoi vastamyrkyt ja pisti tiputukseen . Ajettiin kotijo päin Tuulan kanssa niin Tuulan puhelin soi jossa kerrottiin että heidän Vantaalta olevat kesälomalaiset on eksynyt musttikkamehtään !?
No kun päästiin kotio minä jäin kahtomaa Toskan tilannetta ja Tuula lähti ehtimään mustikan poimioita . Pikkusta ennen kun Sonjan pikkuveli Karri tuli koulusta niin Toskalta tuli veri suusta ja takapäästä ja kuoli siihen ulko-oven eteen , enkä kerinny sitä siitä siirtää pois ennen Karrin saapumista . Se oli varmaan Karrille ikimuistinen tapaus !?
Toska oli mahtava koira ! Kun Sonja , Anssi ja Karri oli sen kanssa ulkona ,esm tiellä ja kun auto tuli niin se meni lumipenkan päälle seisomaan niin kauvaksi aikaa kun auto oli menny ohi !

Niin ja ne Vantaalaiset löytyi ja ikäänsä nähe voivat hyvin !
Että tuommonen episooti tuli mieleen Sonjasta !
Sonja on viksu sivistynyt ihminen joka ei pullistele tiedoillaan eikä taidoillaan ! Meijän Olavi kunnioittaa tuommosia immeisiä !!

Oisin pettyny ellei kukkaa peukkuttais ! Tekis mieli silloin sannoa että piru teijät periköön !
Mäkipääntiellä kessää pukkaa vettä sattaa ! Aurinkoinen olo on Hulukkosellakin ! Siunausta pakanalta teille kaikille ! Halihunaa !!

Kommentit (1 kpl)

  • Kirjansa lukenut!

    Mitä yhteistä on Sonja Kekkosella ja muuramelaisella Jaakko Kaistisella? Heidän taustaryhmänsä ns. porukka vähät välittää mitä äänestäjät haluavat. Heillä on parempi käsitys valitun kyvyistä kuin kuntalaisilla.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*