Hulukkosen jutut

Poikuuven menetys .

On niin harmaa ja satteinen päivä että pitäskö sitä jotennii piristeä ?
Tuli tuossa sohvalla mieleen semmonen tappaus, josta on aikaa vamaan lähelle 50 vuotta . Kaikki rikollinen mitä tässä kerron , niin on jo vanhentunu . Tää asija tuli mieleen kun mietin että jokohan Pasalankyläläiset on alakanu sen Nuorisoseuran talon kattoremonttiin ? On nimittäin niin että Olavilta lähti poikuus sen Juhlatalon parkkipaikalla farmari mossen takapenkillä. Ja sehän ei männä iha kuin Strömsössä ? Siellä oli päivällä jäärata-ajot hevosilla , jonka jäläkeen järjesti illalla hevosmiehet tanssit siihen talolle . Minua pyysi eräs kaveri mukkaan myymään pontikkaa . Mäntiin taksilla ja heiteltiin niitä ponttikka pulloja ikkunasta lumipenkan taakse , siten ne oli minun heleppo löytää mutta muut niitä ei hoksannu . Muistan että niitä oli 8 pulloa . No kun olin 7 pulloa myyny ja kauppa olisi ollu siitä viimeisestäki . Mutta sitä minä en löytäny , ei sitten millään . No minä arvelin että se kaveri on sen hakenu kun näin hänet siellä aikaisemmin , niin oli se niin pirun päissään ettei kunnolla pystyssä pysyny .
No sitten minä rupesin häntä ehtimään ,enkä meinannu löytää mistään ?
Kunnes yksi Ossuuskaupan johtaja kertoi sen olevan autossaan (mosse )
Siellähän se oli takapenkillä tyttö vierellä, toinen käsi kaulalla ja toinen tussussa ja kuorsasi nii pirusti . eli oli sammunu kesken. No eläpä mittää minä kysyin tytöltä että vaihetaanko kättä, johon tyttö vastasi vienosti että joo .
Minä mänin toiselle puolelle tytön viereen ja otin kaverin käden varovasti pois lemmenpesästä ja laitoin omani ja olihan se jumalainen vekotin !! Eka kerran elämässä !! Minun kaverihan oli tulla hosujen läpi ! Mulla sattui olemaan varmoja välineitä mukana joten päästin Orhini vapaaksi ja rupesin sille päähinettä päähän asettamaan, mutta eihän siitä mitään tullu se repes.joten heitin sen sinne auton lattialle. Siinähän oli helevetinmoinen hätä ja hoppu että voiko tää olla totta . Että minnäi peäsen tuon herkun makkuun . Pakkasta oli siellä auton sisälläkin ainakin 20 astetta niinpä sillä tytölläkin oli turkki päällä . Niin kun minä yritin siinä helevetin ahtaasa tyrkkiä ,,, nii minulle ei oo selevinny vieläkään että sattuiko lemmenkepin pää turkinkarvoihin vai sen karvoihin johon sitä tyrkytin ? Mutta silloin pikku Hulukkoset lähti ja voimalla !!!!!! Voi helevetin helevetti sitä tunnetta ? Oli meinaa silloin itku lähellä !! Sain senverran housuja nostettua etten ihan munasillaan sieltä autosta lähteny juoksemaan ! Kaveri kyseli multa muutaman viikon päästä että mitähän se tyttö kyseli sinun perrään ? Minä vastasin vain että enpä ossoa sannoa !

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*