Hulukkosen jutut

Pietarsaaren reissu !

Noniin tytöt ja poijaat ! Matkailu avartaa sanotaan ja pakko seon myöntää ! Seon Hulukkosen sivistyksessä yksi reikä toas paikattu !
Ensinnäin maalima näyttää eripaljon toisenlaiselta kun sitä kahteloo nuinnii korkialta kun tuon kuvassa olevan auton hytti on , on sieltä eri huluppeat näköalat kuin henkilöauton lasista katottuna .
Melekonen kuorma vietiin Pietarsaareen kokonais paino oli 80 ton .
Myö kun peästiin Sataman portille niin minun piti hypätä autosta ulos kun perässä oli minun faniporukka kirjoottelin aikani nimmareita ja lähin yhen Kokkolasta tulleen kaverin kyytiin jon ka olen nähny Ruotsissa viimeksi 80 luvun alussa Rolf Röngvist . Roope pyöritti minua ympäri Pietarsaarta niin että päässä pyörii vieläi !
Sitten vei minut Kaupungin hienoimpaan ravintolaan (ABC ) syömään ! Enkä kerenny syöntiä kunnolla alotaa kun Marttala oli purkanu kuormansa ja tuli minua hakemaan . Sano että lopetahan vänkäri se törsäämine meijän pittää olla 2 tunnin peästä Alajärvellä ottamassa uusi kuorma joka viijään Keiteleelle . Kysäsin että otanko lautasen mukkaan vai jätänkö tähän ? Anto senverran löysiä että käski , että niele pörerös ja märehi autossa kun lehmä siellä sulla on aikaa siihen . Eikö ookki Roope tosi !
No myö tuotiin Alajärveltä kuorma Keiteleelle liimapalkki tehtaalle , sitten otetiin sahalta täysi kuorma joka ajettiin Pihtiputtaalle Muurasjärventien haaraan josta renki hyppäs puikkoihin ja lähti samanlaiselle lenkille , ei ies autoa sammutettu ? Vie kuulema vähemmän polttoainetta kun pittää moottorin koko aijan lämpösenä !
Oamulla lähettiin himpun yli 8 Puttaalta ja nyt illalla 7 aikaan vaihettiin kuskia samassa paikassa ! Mukava päivä ja erilainen päivä kaikenkaikkijaan ! Nukkukaa hyvin ja käet peitonpeälle !!!!

Henkilön Olavi Hulkkonen kuva.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*