Hulukkosen jutut

Pankit ahterista !

Kyllä mie niin mieleni pahoitin tuon Viitasaaren Seudun yleisönosaston kirjoituksesta jossa käsiteltiin Nortea pankin asijakaspalvelusta . Minusta se ei kertakaikkijaan nuin voi mennä !
Eikä tuo vastine jonka Aluejohtaja antoi ole mitenkään sellainen kuin tää kyseinen asijakas oottaa !
Olen ollut Osuuspankin halintoneuvoston jäsen noin 10 vuotta , ja siellä ollessani olen pitäny niin asijakkaitten kuin työntekijöidenkin puolta joskus niinkin pitälle että minua on uhkailtu .
Uhkailut on tullu pankin johtajan ja johtokunnan puolelta , johtaja on kieltäny työntekijöiltä antamasta minulle pankin sisäisiä asijoita uhkaamalla heitä irtisanomisilla !
Tytöt olivat rohkeita ja antoivat tiedot joita olin vailla eikä tytöt saanu lopputilijä . Mikä oli ihmeelistä tältä pankinjohtajalta kun hänet irtisanottiin 6 milj kuprun vuoksi hän ilikesi pyytää puolenmiljoonan ns kultaista käenpuristusta! Minä tarjosin lakillisen paskaa kun minun mielipijettä kysyttiin !
Tää kyseinen aika oli pankkimaalimassa muutenkin hurja !
Silloin lakkautettiin ainakin 3 me pankkia jotka sulautuivat Op,hen ja silloiseen KOP,iin .
Silloin tuli myös nää automaatit pankkien seiniin josta saat rahat kortilla ulos ! eli ajettiin asijakkaat pankin tiloista ulos ! Sitäkin vastaan olin julumetusti . Tuossa minun tuttava piirissä on OP,ssä työskentelevä nainen joka joutui kulkemaan kahtena päivänä Kinullassa asti kaksi kertaa viikossa töissä kunnes se Kinnulan konttori lakkautettiin ? Pihtiputaan Osuuspankki oli hieno ja otti hoitaakseen Kinullan joka olisi jääny täysin ilman pankkia !
Olavi on jotenkin nyt täysin ulkona tästä pankkimaalimasta ?
Mie en ymmärrä ? onko pankki immeisiä varten ? vai onko immeiset pankkia varten ? Kahtokaapa työ jotka ossootte miten ja miksi Ossuuspankki on perustettu ! Sitten vielä sais sitä miettiä tekkeekö kysseinen pankki niin kuin on sovittu siilloin kun on perustettu ?

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*