Hulukkosen jutut

Pakolaisten puolesta .

Päivää että pätkähti !
Eilen oli pyykkärin päivä 2 koneelista ja tännäänkin on jo yksi koneelinen pesty ja toinen menossa . Uuni on lämmitetty Aamiaiseksi oli mustaa makkaraa puolukkahillolla ranskanleipää ja maitoa (punaista ) .

Tunne on että tarttis kirjoittaa joitain muistoja ,mutta kun tuo minun mieli askartelee väkisin nuitten pakolaisvastaisten ihmisten ajatusten parissa .
Vaikka kuinka yrittäisin tunkeutua heijän ajatusmaalimaan niin en minä sinne pääse ? Aattelin että jospa yrittäisin herätellä heitä jollain uuvella tavalla !
Vaikkapa siten että aatelkaapa tätä meijän Suomalaisten sosiaalisuutta siinä tilanteessa että meitä sullottaisiin 300-500 ihmistä samaan tilaan kuin nuita pakolaisia ? Olenpa lähes 100% varma että sieltä kannettaisiin 2vk,n sisälle ruumihia olaan myö senverran epäsosiaalisia .
Pari esimerkkiä ! Silloin 60 luvulla kun sinne Ruotsiin menin niin jouvuttiin asumaan sellaisissa parakki kylissä joissa oli kymmeniä miehiä per parakki niin kyllä siellä oli lähes joka viikonloppu vahvistettu poliisipartio ja vähintäin kerran kuussa vietiin piipaa autolla jotain sairaalaan !
Toinen tarina joka pätee vieläkin ! Järjestin siellä tansseja 7 vuotta joka viikonloppu parhaina kahdet , niin sinne piti aina hommata jarjestysmiehiä 8-10 henkeä siksi että me Suomalaiset ei tapettais toisijaan . niin me ei pärjätä 5 ttä tuntia yhessä etteikö olla riippumassa jonkun kravatissa ?
Sitten työ kehtaatte tänne kerätä semmosia rahvlaavia lehtiotsikoita joissa kerrotaan missä on pakolaiset ottanu keskenään yhteen tai pakolaiset on pieksäny suomalaisen ! Sanon vain että ei pijä männä sohimaan ampiaspessää ! Toivon sydämestäni että otatte laajemman perspektiivin ajatuksiinne ennen kuin nuita otsikoita tänne laitatte . Minäkin ymmärrän että tämä ihmismäärä joka tänne nyt tulee tuo lieveilmijöitä tullesaan mutta siellähän on virkavalta joka hoitaa niitä . Tämän ymmärtää Erkkikin sekä naapuripitäjän mummu ja Olavi Antero Hulkkonen iha kansakoulupohjallakin .
Sovitaan ettei lietsota vihaa !!!
Hyvää päivän jatkoa ihan joka ikiselle !!!!!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*