Hulukkosen jutut

Oppettelua seon tikanpoijallakin !

Vanahantalon vanaha penkki sai uuvet jalat ja minä sain lopputilin !
Lampsuttelin vanahoilla huonoilla jaloilla kotijo ja iliman morsianta . Ei peässy Hulukkonen ies kotivävyks . Nooh eipä tuo mittää uutta ollu , on ne naima reissut multa ennenkin männy persiilleen .
Muistu mieleen yksi reissu tuolla Ruotsissa Tukholmassa Kungsgatan 69 pitivät Suomalaisia tansseja 60 luvulla . Myö yhen Puttaalaisen kaverin kassa kulettiin siellä tansseissa Hallstavigistä jaloin . No myö iskettiin sieltä tytöt ja päästiin saatolle , tytöt asui Nackassa . Toinen asui rivitalossa ja tää minun ihastus asui semmoisessa 11 kerroksisessa kerrostalossa siellä ylimmässä kerroksessa ja tietenkin silloin oli hissi rikki . Mutta eipä se minua haitannu kun tiesi että kohta sitä pääsee tytön viereen . Tää tyttö oli siellä alivuokralaiseta yhen perheen luona .
No elähän huoli vaatteet riisuttiin vähhiin ja sitten peiton alla otin loputkin pois nii siltä tytöltä kuin iteltäin . Ja kun olin vielä silloin nuori ja kokematon niin etenin siinä touhussa niinkuin luonto käski .
Kävi vissiin mielessä se vanha viisaus että kyllä se luonto tikanpojan puuhun ajjaa ! Niin minä hehkutin tyttöä parraani mukkaan ja nii se minusta tuntu että se tyttö oli kuuma kun hehkulamppu , mutta kun päälle kömmin nii tuo ruoja pyörähti alta pois ! Aatelin että kun nopijasti päälle pomppaan ja tökkään naulan reikään nii sinä pysyt .
Mutta toisin kävi ! Aamu kuuteen rassasin sen etuveitikkaa kunes asunnon isäntä mäni vessaan aamukuselle niin minä antaannuin
Laitoin vaatteeni päälle annoin lähtö suukon ja suhahin sen korvaan että vie jeesukselle sokeriastiaksi . Kun rappusia kipitin alas niin sormista veti suonta ja sormen välit oli kuin sorsan varpaat !
Kyllä Puttaan poika oli retee se oli saanu mutta ei tienny vielä silloin että kolomen päivän päästä puhkesi tippuri . Jos olen rehellinen niin olin minä vähä vahingoniloinen ! Nii että on sillä tikanpoijallakin opettelemista ?

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*