Hulukkosen jutut

Mielipide muokkausta .

Aika myöäistä iltoa Teille kaikille , Niin hyville kuin pahoille !
Minusta teällä meijän mukavilla sivuilla on jonniinmoinen riisi mänössä ! Saattaapi se johtua siitäin että , tässä maassa on ollu tuo sama tauti kun meijän sivuilakin. Sitä tautia lissää vielä tuo maanhallitus ja siihen liittyvät meijän äänestyksen käytäytymiset . Sen lisäksi myö eijoo ollu tietosia tästä pakolaismäärän tulvasta !
Ite olen ajatellu nuita molempia asijoita sohvalla selällään silleen etten ruppea kenenkään kassa väittelemmään ! Molempiin asioihin mullon kanta mutta kun tuo ikäkin on semmonen ettei oikein enerkiä riitä niin olokoon !
Jos kuitennii ette julumetusti suutu niin yks toivomus mulla olis ! Että kun ootte mielipitteene luoneet asijasta kun asijasta , niin miks työ uhraatte niin hirveästi aikaane istua tään toosan ääressä etsiäksenne tukea sille omalle mielipiteelle ? Lukekaa enemmän sitä toistakin mielipidettä siitä rakentuu se oikea ! Näin teitä arvostetaan ! Pijetään ja tykätään toisistaan . Elämällä on tapana järjestyä ! Niin nytkin ! Hyvää loppuviikkoa KAIKILLE KAVEREILLE !

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*