Hulukkosen jutut

Lankomiehen lihanhimo !

Tään elämäni aikana oon nähny ja tuntenu aivan hirviän määrän immeisiä jotka ovat jääneet mieleen mitä ihmeilisimissä asijoissa .
Eelisessä asijassa sivusin tuota lankomiestä joka oli yksi , joka on jääny mieleeni kuin ankkuri .
Siinä miehessä ei natsannu mikkään kohilleen , minusta se kuitenkin oli niin julumetun mukava kaveri ettei koskaan tullu aika pitkäksi .
Minä sen nimitin Kutvoseksi ihan sen toilaisuuksien takija .
Kutvonen oli pohojosissa hauvankaivaja ja suntio yhessä seurakunnassa : Methän olimma kerran Oijärvellä hillareissulla jänhillä , siellä oli meitä viisi henheä , minä miun vaimo , vaimon sisko , tietenii Kutvonen ja sen viis vuotias poika eellisestä avijoliitosta . Hilloja oli vähän ja meille kaikille tuli tunne että vois sitä aikaasa viettä toisinkin.
No Kutvonen kävi minun luona ja sanoi että minua naittattaa nii helevetisti että vositoko sinä pittää tuota poikaa sen aikaa että meth tehtäis temput ? Tottahan mie toveria autoin . methän kölövin kanssa heittelimmä kivveä silleen että kumpi lähemäksi tikkua ossuu ? poika voitti minut 9/1 . Parasta oli se kun tultiin jänkhältä Oijärven keskustaan . Päätettiin männä paikalliseen Baariin kaljalle .
No kun mäntiin Baariin sisälle niin siellä istui pöytä täynnä semmosia keskiikäisiä miehiä ja joukossa oli semmonen 50/ 60 vuotias nainen oikein laiha , joka näytti siltä että on viettäny enempi aikaansa siellä Baarissa kuin kotona . Kun tää nainen näki Kutvosen ja tunsi hänet ja tiesi Kutvosen ammatin että on hauvankaivaja . Nii tää nainen nousi ylös ja sanoi että . Kato perkele hauturi tuli , ketä teältä hait ? Johon Kutvonen vastasi että VUOROSI ON TULLUT ! Oli se niin koominen tilanne että minulta petti joku jota en pysty kertomaan ? Minä en vain pystynyt pijättämään nauruani , en silloin enkä myöhemminkään !
Kutvosesta tulee vielä lisää ! Öitä !

Kommentit (1 kpl)

  • Tepivaari

    Mutta mitenkä tänne voi kirjoittaa vaikka blokin

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*