Hulukkosen jutut

Kurki hukassa ja kelalta myönteinen päätös

Illan köllikätä! Vein päivällä autoni Viitasaarelle Marpalle : Tartee vaihtaa uusi tuulilasi. Jossainvaiheessa kesällä napsahti kiveroinen siihen enkä huomannu mitään jälkeä siihen tulleen . Pariviikkoa sitten huomasin että mikä viiru on ikkunaan ilmestyny, niin eikö ikkuna ruvennu halkeamaan . Se kivi oli napsahtanu juuri peruutuspeilin kohdalle ja siksi en sitä huomannu .

Päivällä kun sinne kylille ajelin niin tuossa Kivelän kohdalla Kurki hyppäsi tienluiskasta siihen pellon puolelle ihmettelin miksi tähänaikaan kurki vielä täällä pyörii. Olin jo pysäytämässä että katson onko se vaivanen vai mikä on vialla. Onneksi vilkaisin peiliin niin eikö auto tullu perässä lähes puskurissa kiinni, joten jatkoin matkaa. Muuten se takana ajaja olisi varmasti ajanut perääni. Kun tulin takaisin niin yritin sitä saada silmiini mutta ei sitä näkyny enää.

Tässä viikolla sain kelalta kirjee pelkäsin että mitähän nyt oon teheny vääjin enkä auvassu koko kirjettä kun seuraavana päivävä.
Ilokseni hyö ilimotti että saan lääkeisiin sijoittamai rahat takaisi täänkuun 1päivästä lähtien vuoden loppuun. Sieltä rysähtää tilille 100€ että napsahtaa ja loppu vuoden lääkkeet 1,50 € per haku.Olen tänävuonna syyvä rouskuttanu niitä mömmöjä yli 610 € eestä.

Minä oon joutunu paastolle ! Ollu jo kasi päivää ja paasto jakuu lauantaiiltaan asti,Sitten Tohtori kahtoo keäpäkiikarilla vetoelläimen perseeseen no kiikari soattaa olla nykyaikasempi Katotaan mitä sen Hulukkosen mahassa näkkyy. sehän myö tiijetään lauantai iltana . Kuulumisiin !

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*