Hulukkosen jutut

Isänpäivä.

Siinä se män Isän päivä että heilahti !
Kävn se minäki Isänpäivän kunniaksi syömässä ravintelissa vaikken isä ookkaa .
Kyllä sitä joskus yritettiin mtta mitä sitä paskoa , ei siitä mittää tullu , jäi enempi lustin pijoks. Eipä tuo ennää niin julumetusti satu, Sitä kun käy kattomassa naapurin ilikeitä kakaroita , niin päinvastoin .

Oikeasti olen minä saanu työskenellä Aivan fanttastisten lasten kanssa tuolla Kangasalla . Jos työttömyydestä on jotain hyötyä niin minulla siitä oli sitä . vaimoni oli perhepäivähoitaja silloin 1990 luvulla meillä oli selkeä työn jako ,minä hoidin ne lapset jotka osas kävellä ja hän ne jotka ryömi ja konttas . Ruokia valmistettiin yhdessä Syötettiin puettiin ja riisuttiin sekä kaikkea muuta mitä lasten hoitoon kuuluu. Meillä oli huostaan otettuja lapsia saman aikaisesti . Parhaina päivinä 12-13 sta lasta . Oli meinaan joskus ahdasta 63 nelijön kaksiossa . Sain kyllä tunnustusta ja suitsusta kunnan sosiaalihuollosta,mutta palkka oli 0 € Piti olla kiltti kun pyysin emolta viikonloppu rahaa.Kyllä minä sitä enimmäkseen sain. Minun työttömyys korvaukset meni asuntolainan lyhennyksiin.
Siinäpä sitä tarinaa tällepäivää. Uusiapäiviä tulee ne tuovat tullessaan uusia kujeita, ja jos ei tuo muistellaan menneitä .! Hulirumpsis !!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*