Hulukkosen jutut

Infulennssapiikillä !

Ei meillä itketä tänäpäivänäkään vaikka nukuttais kuinka !
Oamupäivästä lähettiin Lolan kanssa Viitasaaren Terveyskeskukseen Infulenssapiikille , porukkaa oli kun ennenvanhaan Kumpumäellä häissä . Sillä erotuksella että porukka näytti olevan selevinpäin !
Turpaani kerkesin soittaa usseammankin immeisen kassa ennen kuin numeroani kuulutettiin . No kun peäsin sisälle siihen teurastushuoneeseen nii semmonen nättisilimänen tyttö alako kyselemmään syntymäaikaa . siihen asti mäni kaikki hyvin mutta kun se kysy sitä sosijaaliturvanumeroa niin sillon minulla muisti petti !
Minun piti keänteä selekä että näin tään normaalin elämän ! oli se niin nätti ilimestys !! Sitten tää toinen enkeli pyysi että pitäis riisua paita päältä , ja kun otin henkselit pois olokapäiltä niin housut putos lattialle heti . Oli senverran hättäinen piikittäjä että kerkes sanomaan että eikun paita . Yritin sille kertoa että kun en ossaa otta tuota paitoa peltäni nii kun sinä tissiliivit länninkin alta ?
Eipä mittään minä sain piikin niin sallaa että eppäilin sille että ootko minua ies rokkottanna . Sano että oot rokotettu , kerreähän housus ja mää että muutkin pääsee tänne !
Siellä aulassa oli semmonen huonojalakanen kaveri Hakulisen Eikka eikä sillä ollu kyytiä , niin se kysyi että otatko minut kyytiin ja viet lähemmäs viinakauppaa ? Tottahan minä aina kaveria autan , sanoin että könkkäse tuohon ovelle niin minä haen auton lähemmäksi .
Kun Eikka rymysi autoon niin Lola karkasi autosta ja suoraan terveyskeskuksen sisälle kun ovet oli auki !! Siinä joutu Hulukkone hommii ennen kun Lola antautui kiinni ? Vaikutti siltä kuin immeisiä olis naurattanu kun huusin että elä hyvä Lola mäne sinne ne pistää sinua ! Nii eipä ollu ykstoikkonen päivä tännäänkään ! Eipä muuta kuin hulirumsis !!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*