Hulukkosen jutut

Hulukkosen avioliitto katkolla !

Onhan ollu päivä tääkin ? Olo on kun paskalla potassa …. Ei painu pohjaan muttei pysy pinnallakkaan !
Piti oamusta vettää kutulaatikosta lakanat pois kun olivat jo niin paskaset ettei Lolakaan sinne ennää tullu . Kaks konneelista pesin pyykkiä , imuroin lattiat ja pitihän ne uuvet lakanatkin asentaa siihe laatikkoon . Voi kiessus että sese ossaa olla v,,,,,tumainen homma !!
Tuli taas X sä mieleen ! Siltä se kävi kun luomisen työ , vaikka kyllä minä olin sitä aina auttamassa kun paikalla olin ! Samoin aamulla kun ylös noustiin niin yhessä me sänky petattiin .
Tuli se muutennii mieleen sekin aika ! Sekin liitto rupes rakoilemaan aika alussa . Muistan selekeäsi ne ensimmäiset erimielisyyvet .
Ne tuli Tukholmassa tissiliivi ostoksilla Maurits & Hennes kaupassa . Se vain ei mäne Hulukkosen päähän , että miksi helevetissä pittää ruveta läträämään heti ovensuusta lähtien kaikki hyllyt ja hengarit ja tiijätte että sekin kauppa on Tukholmassa korttelin mittanen nii siinä tullo päiväsä toisessa päässä uupelo ! Kyllä siitä piti kolomannen reissun jäläkeen pitää vakava keskustelu että tähänkö tää liitto kaatuu ? Yhenii kerran jäin autoon istumaan ja oottamaan , niin kesken oottamisen tuli näläkä no lähin nakkikioskilta hakemaan murkinaa ja kun tulin takaisin nii enköhän helevetissä lähtiessä paiskannu oven lukkoon ja avvaimet virtalukossa ?
Siinä lähistöllä oli rakennustyömaa löysin sieltä rautalangan pätkän jolla sain sorkittua tivisteen rausta oven auki ! Poliisit istui autossaan melekein vieressä . pelekäsin että tulevat ja vievät minut putkaan autovarkauvesta ! eivät korvaasa lotkautanu … Onneks !
Sittehän myö tehtii nii että minä vein lauantai aamuna tytöt Tukholmaan ja illalla kävin hakemassa pois kun kaupat oli sulettu . Se toimi hyvin ! Ja niinpä Hulukkosen pariskunta eli lähes onnellisina 30 vuotta !
Olin joskus kauvvan sitten Tampereella Messukylän kirkossa kun sillä vihittiin yhtä sukulais tyttöä . Istuttiin lankomiehen ” Kutvosen ” kanssa vierekkäin , ja ennen kun pappi kysy tahdotko ? Niin minä sanoin Kutvoselle että nyt kun tuo poika ossais lähteä …. ja niin kovvaa ettei paita persettä tavoittas niin poika sestyis monelta pahalta . Kutvonenhan purskahti eäneen nauramaan ! Sen jäläkeen myö Kutvosen kanssa ei saatu istua vierekkäin missään fiinissä tillaisuuvessa ! Nii että muistakaahan murut minkälaisen mehtäläisen kanssa ootte tekemisissä ?
Minäpä lähen koittelemaan onko pyykit kuivunu ? Mukavaa perjantaiiltaa muruille ja muillekkin !

Kommentit (1 kpl)

  • Tepivaari

    Kyllä oli kova kohalo terv tepivaari

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*