Hulukkosen jutut

Hirvikolareita .

Iltaa jokkaiselle !
K-S Radiossa puhuneet tännään hirvikolareista ja miten pitää käyttäytyä kolarin sattuessa . Myös siitä miten niitä pitäisi välttää . Viime kuun puolella kun kulin Kanalanmäillä n,s töissä , niin kyllä oli vähällä Kolkkujärven pohjoispäässä , Noin 2 m .
Olen minä kerran ajanut hirven päälle vuonna 2000 oli syksy ehkä marraskuun loppu Ruoveden ja Kurun välillä noin kello 19oo . Vasemmassa silmä nurkassa näin kuin aaveen ja silloin se jo seisoi auton eessä . Sain ohjattua auton sen etu ja takajalkojen väliin samassa rysähti . Auto meni lunastukseen ja hirven löysivät Kurun metsästäjät 300 metrin päästä kuolleena ojasta . Itse säilyin muuten naarmuitta mutta rystyseen tuli haava kun kyrkillä työnsin tuulilasia että saisin kännykän ikkunalaudalta !

Tuli mulle myös yksi muisto mieleen 1970 luvun alkupuolelta . Aika alussa sitä aikaa kun Asko Liimatainen oli valittu Viitasaarelle Kunnanjohtajaksi .
Olin Ruotsista lomalla ja seisoin postissa jonottamassa vuoroani , kun postin ovi vejettiin raolleen ja rakoon ilmestyi poliisin naama joka ilmoitti että kunnanjohtaja on ajanu hirven päälle , lihat myyvvään poliisilaitoksella . Ovi sulkeutui joka kuitenkin avautui hetken päästä uudelleen ja oven rakoon ilmestyi saman poliisin naama , joka ilmoitti että niin ne hirven lihat myyvvään .Tää poliisi oli Latvalan Martti . Arvatkaapa nauroinko minä ?

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*