Hulukkosen jutut

Epätietonen olo !

Sillon kun on lustia ja huolia nii mitä siitä tulloo ? No semmonen välimuoto kun eijoo kumpoakaan . Mulla oli tännää semmonen olo . Tuossa päivällä kun olin lähössä Puttaalle naisiin , nii Lola heittäytyi kippeäks . Mäni rappusten alle eikä tullu pois ! Enkä minä sopinu sitä sieltä hakemaan pois . Tulipa tenkka tenkka poo ? Lopulta keksin että kun seon innokas lähtemään autoon , niin laitoin auton käyntiin . Johan tuli sieltä pois ja sain kiinni fleksiin .
Lola oli kuitenkin jotenkin poikkeavan feksmaattinen että ei jaksanu nousta rappusia ylös vaan piti nostaa .
Toin sen tuppaan ja puristelin sekä kopeloin että mistä se aristaa ? Ei aristanu mistään ! Yritin soittaa minun yksityis eläinlääkärille Tuija Liljalle mutta Tuija ei vastannu puhelimeen . Varmaan synttärijuhlat . Minä löysin kaapista viimekesäistä tulehduskipulääkettä jota laitoin sen suuhun .
Ja eikun menoksi Puttaalle ! Siellähän oli halittavia vaikka hyrymykke . Ekana tuli vastaan Anne Kalmari jolle huikkasin sannoa hyvvää 50 vuotis päivää , se ei riitäny sanomisella vaan sieppasi minut sylliinsä . No sitten tuli nää miun murut jotka san sitten halia ! Käytiin murujen kanssa syömässä josta kiitos hienosta pöytäseurasta ! Sitten minulla oli huoli tuosta potiilaastani joten hurrautin kotijo sitä kahtomaan . Lola on virkeämpi mutta ei vielä normaali . Jospa se siitä ! Öitä tv Lola& Olavi .🤔😜

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*