Hulukkosen jutut

Elämää sekä huomijoita !

Mie se vain tiijän mitä mietin , muista eijoo aina tietoa mitä hyö miettii ?
Kauvan sitten olin yhessä talossa ihan vuos tolokulla ns pimmeissä töissä . Olin sillon ns pitkäaikaistyötön Kela maksoi kuukauvessa 420 € puhtaana kätteen . Omakotitalon ja auton omistajana , ei teällä korvessa tuolla rahalla ois pärjänny !!
Henkesä pitimikseen on aina konstit keksitty , enkä koe olleeni niitä huonompia konstin keksijöitä ! Näläkä neuvoo ! Nyt on jo neuvonu nii hyvin ettei mistään kaupasta löyvy nii isokauluksisia housuja että sais etupuolelta housunkauluksen kiini ?
Elähän mittään : minä opin tuntemaan talon pariskunnan nii hyvin että tiesin jo että miten oli männy yönseutu ! Oamu kahvia juuvessa jo huomasin että oli vietetty kunnon lemmenyö , siinä niin lepereltiin ja sormella poskia hyväiltiin , eikä pahhaa sannoa ! No kun isännän kanssa mäntiin työmoalle , niin en tietenkään malttanu olla kysymättä että naitiinko teillä männä yönä ? Isäntä oli nii mairea noama kun sanoi , että sitä ei moni tiijä ? No mie tiesin ! Oli niitäin oamuja ettei noamuja silitelty , emäntä oli kuin myrskynmerkki , haukkui ukon niin hyvin että tuntu että niiltä jalakojen sijalta lähe äitisä luokse . Minnäi olin jo jotenkin kuin kotiväkkeä nii uskalsin emännälle sannoa että onkohan sulla se aika nyt tässä kuussa ! Seuroavana päivänä isäntä kertoi mulle että emäntä oli kysyny siltä että mistä helevetistä tuo Hulukkonen kaikki tietää ? Mänkeähän siitä nyt jo kutuloatikkoon . Jos ei muuta , niin silitelkää . Siitä tykkeää hevosetkin . tv Lola & Olavi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*