Hulukkosen jutut

Elämä jatkuu !

Joko sitä pitäs jottai kertoa , mite on peästy alakuun .
No Lola on otettu riemulla vastaan , kyllä silittelijöitä riittä ja kehujia miten seon nätti . Sitävastoin Hulukkosta eijoo pahemmin silitelty eikä oo kehuttu nätiks . No on minut kyllä toivotettu tervetulleeks . Eijoo ruvennu tytöt luuvan kanssa pois hätistämmään . Jottai mukavoakin on jo sattunu ? Teällä on Kumpumäeltä entinen työkaveri , Moilasen Kalevi jonka kanssa tehtiin yhtä sun toista . No Kassulta on muisti männy tosi huonoksi . Se pittää minua Tuohimetsän Terona , Kerto että hän täyttää vuosia , muuta ei muista paljonko ? Minä autoin sitä sanoen että täytät 73 v , Kassu kysyi että mistäs sinä minun ijän tiijät ? Sanoin että oot vujen minua vanhempi . Sitten kysyin että muistatko kun vietettiin sinun seitenkymppiset ? Tää kyssyy vakavalla naamalla että jokos ne oli ? Ai perkele oo siinä sitte totinen ! Öylössä iltana Kassu pyörähti tässä minun luona tervehtimässä minut tervetulleens , minä tiijä tiesikö se kenen luona kävi ? Mutta lähti teältä minun kengillä ! Ei kun lähe perrään hakemaan kengät pois !
Tänään kävin kotona hakemassa roinaa tänne ja osan vein roskiin . Samalla käytiin Vauhkosen luona Lolaa uittamassa !
Eipä muuta tällä errää kuin Hiliputahalaputa tv Lola & Olavi !😜

Kommentit (2 kpl)

 • Mark

  Tarvitsetko henkilökohtaisia ​​lainoja tai yritysluottoja? Etsitkö lainoja suurhankkeille? Etsitkö rahoitusta henkilökohtaiseen käyttöön? Jos näin on, älä katso enää. Tarjoamme kaikenlaista taloudellista tukea investointitarkoituksiin, koululaina, kuljetusluottoja, projektirahoitusta ja paljon muuta.

  Ota yhteyttä osoitteeseen vitalloansaccreditation@gmail.com, jos haluat lisätietoja, jos olet kiinnostunut.

  Ystävällisin terveisin.
  http://vitalloansaccreditation.webs.com

 • Eetu

  Ei todellakaan kannata ottaa yhteyttä tuohon gmail-Markkiin. Tuommoiset on erittäin todennäköisesti huijareita, koska ei ole edes virallista sähköpostiosoittetta vaan joku gmail-osoite.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*