Hulukkosen jutut

Ei niin vakava muistotilaisuus

Hukukkosella on ollu toiminta kohillaan sitten pakoputken hoonauksen jäläkeen .
Viimeviikolla sain asentaa yhelle kaverille Uloko-ovija ”Talakoilla ”. Siinä meni koko viikko . Tää viikko on männy hammaslääkärissä hyö pistää Hulukkosen purukakuston kuntoon heti laakista . Tää hammashoito jatkuu koko tämän kuun .
Siitä pittää antaa lopullinen tietopaketti kun homma on ohi .
Tämä päivä ei ollu vimpanpäälle mukavin . Laitoimme viimeiseen lepoon puutarhurin Seppo Huikarin. Tykkäsin Seposta paljon ja tykkään Sepon jälkikasvusta yhtäpaljon. Toivon sydämmestäni jakamista omeisille !

On se vain ihan käsittämötäntä oli tilanne mikä hyvänssä niin aina tapahtuu jotain hauskaa tai hullunkurista missä minä olen. Istuimme Siellä muistotilaisuudessa pitkissä pöydissä ”KOLKUN KYLÄTALOLLA” Minua vastapäätä istui pariskunta joka oli mulle jotenkin tuttu ? Mutta en sitä saanut muitiini en sitten millään, syötiin veisatiin : Tuli kahvin aika silloin minä rohkaisin mieleni ja kysyin että missä ihmeessä me olemme nähneet ? Tää nainen vastasi että olen myynyt sulle maalia kauan sitten! Sillä silmänräpäyksellä muistin kuka hän oli ja kerroin hänelle että voi helevetti olen sua kosinut ainakin kaksi kertaa. Taas jälleen Itse asia missä me istuimme ei ehkä sopinut siihen tilanteeseen. Tään kyseisen naisen mies oli hieno herrasmies kävi hakemassa vaimolleen kahvin saapuessaan pöytään sanoi mulle että ajattelin että olet vienny multa vaimon. Minä sanoin hänelle lohdututukseksi että sovittiin että vietetään ensin sinun muistotilaisuus. Ei ehkä niin hirveevn hienoo mutta totta !!!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*