Hulukkosen jutut

Ympäristöoppia oli tää päivä julumetusti ! Tuo Vahkonen tuli jo oamusta ja haki minut följyysä , sano että lähetään kahtelemmaan mitä luonnossa tapahtuu tähän aikaan vuojesta ?
Ajettiin Savon moalle Pielaveelle ja siitä vielä Moanigalle . Kävimmä Korkeakoskella . Siellä toas tuli toisenlainen tunne kuin öylön siellä vappu juhlissa . Tunne oli jotakuin semmonen että kyllä minä oon pieni luonnonvimaa kohti !?
Löytynlohelta ostin savustetun lohen . Siitä myö ajettiin Pielaveelle jossa myö käytiin kahvilla Pielaveen leipomon kahviossa . Siellä tein sijoituksen ruissihtileipään .
Myö tultiin pois Tossavanlahentien kautta Kanalanmäelle .
Jossain vaiheessa korpea minä huomasin yhessä pihassa että tuollahan on kuin ukko ois hirressä ! Sanoin Jukalle että pyssäytäppä , kun minusta mäytti siltä että tuolla pihassa on joku noussu kaulakiikkuun ? Jukka perruutti , ja siltä se oikeasti näytti !
Myö käveltiin pihhaan kokkeilemmaan onko kiikussa olova lämmin ? Kylymä oli ei tarvinnu soittaa apua ! Joku oli teheny koiruutta , ja rakentanu hyvän nuken joka oli hirressä . Kanalanmäen kautta tultiin kotijo . Sehtemen tunnin reissu , erittäin mukava vaikka ilima ei meitä suosinu . Minun kuvani ei ole mitenkään mieltä hyväileviä , mutta Jukalta tuloo parempia .
Lolakin oli mukana . Terveisiä meiltä kaikilta !

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*