Hulukkosen jutut

Harvinaisia !

Ei auta painoa peätä pensaaseen , pihalle on mäntävä vaikka konttaamalla . Oylön kävin kahtomassa Hovin Karia , no mitäpä sille ? köpöttellöö tupasalla . Ruokkii Rosa heppaasa ja oottaa sen kuolemaa että peäsis polovileikkaukseen !!! Sitkeä on Rosa , viime kevväänä täytti 30 vuotta ja on parempi kuntonen kun Kari ! Samalla käväsin Kieteleellä hakemassa maitoa ja leepee . Hilijasta on elämänmänö sielläi jos lie teälläi .
Öylön kuuntelin ratioa kun tuli kuuven jäläkeen se perinteinen luontoilta , nyt oli teemana että sai soittoa ja valittoa mistä luontoon liittyväsä halus . Valituksen aiheitahan oli vaikka ja kuinka mm lupiinit , hirvikärpäset , punkit , merimertot ja valakoposkihanhet , yks mies kehotti että nuo viimeks mainitut joutas ampua kaikki , ja sitten se lisäs vielä näistä pandakarhuista että mitähän varten niitä piti tänne Suomeen raijata ja semmoseen hintaan ettei sitä voija ies julukisesti sannoa ? Sano että oisivat ehtiny suomesta parin oikeita kommunistia ja vaihtanu ne niihin pantoihin päikseen ! Arvatkoapa hohottiko Hulukkonen? Onhan nuo ihan oikeat kommunistit Suomesta sukupuuttoon kuolemassa , pitäs niitä johonkin tarhata !!!!!
Tänäpäivänä mänin Jukan luokse Koliman jeällä verkon pessuun ! Sillä sitä se oli , Ihan ruskeassa murassa eikä ollu kun yks lahnanparkki ! Käytiin myö kahtomassa Einen ja Pentinkin verkot , siellä oli sama tilanne ???? Eipä muuta tällä errää . Lola & Olavi toivoo Muruloille ja sälleille hyvvää illan köllikköä !😋

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*