Hulukkosen jutut

Karhu Ollin sauna on purettu !

Hölöäkyn kölökyn !
Siihen aikaan kun kuluki töissä ja oli peässy oikein sisä hommiin niin ei sitä huomannu tästä pimmeästä mittään . Aamulla mänit pimmeällä töihin ja illalla tulit pimmeällä kottiin . Mänit pimeällä nukkumaan ja kello herätti pimmeällä niin kyllä sitä pimmeätä riitti ! Minen tykkää yhtään tästä pimmeästä ,en sitä erikoisesti pelekeä mutta jotenkin mulle tulloo semmonen olo ettei teällä moapallolla oo muita kuin minä ja Lola !!??
Kävin päivällä Kylillä =Viitasaari ” Mömmöjä hain Apteekista , Visasta ostin välihousut ja paijan . se oli synttärilahja Haikon Leilalta ja Hulukkosen Karilta .Iso kiitos teille ! Puutelistaa en ruppea tähän kirjottammaan .No jos senverran että minun ei tartte siihen koskaan kirjoottaa Tupakkaa ja Viinaa ! ne minä muistan aina ! Tuosta sinisentien vierestä oli purettu Karhu Ollin sauna . Se herätti Olavin muistoja 40 luvulle . En varmaan ollu ies 5 vuotias kun noapurissa pijettiin Olavin ja Ollin nimipäivää ,Juhlissa ei ollu viinasta pulaa ja tunnelma oli hyvä . Siellä juhlittiin kunnolla . muistan hämäräsi että se Karhu Olli otti minut syliinsä ja me tanssittiin . Siellä oli semmonen rammari johon veännettiin kammista vetoa kuin seinäkelloon .
Ollista on minulla myös semmonen muisto että niin Olli kuin Nasseri = Pasas Väinö munittivat kusijaisia ! Mahtaako fb porukassa olla muita jotka muistaa sellaista ? Minä olen sitä kokkeillu joskus teini-ijässä . Totesin että kyllä se toimii Hovin Karin kanssa puhuttiin Karhu Ollista . Kari kertoi että Olli on rakentanu Kumpumäelle ainakin kaksi rakennusta . Entisten kauppojen välissä olevan Varis Kalevin talon ja Kausalan eli Keijo Pitkäsen kodin !
Tälle illalle riittänee ! Öitä !

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*