Hulukkosen jutut

70 Vuotisen aatto !

Tulipa käytyä tännään Viitasaarella ! Piti hakkea myrkkyjä Apoteekista , Lolalle hain samallareissulla Kultasen kaulakorun jossa lukkee sen nimi ja puhelin numero , on siinä toisella puolella minuniin nimi .
Samalla reissulla näin useita tuttuja ja ystäviä . Nyt ei tarvinnu kerjätä halija sain niitä tytöiltä pyytämäti . Oli se vain ihanaa puristaa rintaansa rintoja vasten ;. Tapasin myös monta mies kaveria joitten kanssa ei silleen halittu mutta vilpitön kädenpuristus tuntui aidolta ! Tästä käenpuristuksesta tarttee sannoa senverran että jos kättelen ihmistä joka pistää kätensä minun käteeni puristamatta minun kättäni se tntuu minusta kuin olisin saanut lämpöisen lehmänpaskan käteeni ! Minusta kättelyllä näytetään se että jatkketaanko vai ei .
Vielä tarttee kertoa se että minua kävi sekkutytön tyttö Jyväskylästä jaloin halimassa minua täällä 150 km merkkipäiväni johdosta !!! Kiitos Birgitta Vänttinen . Oikeasti hummenta päivää en pelekää mutta minun henkinen hallintakykyni tulee pettämään ! Sitten tarttee vielä kertoa teille muille fb kavereille että minä kieldäytin pitämästä koko juhla ! Mutta nyt on käyny niin että nää Kolkunkyläläiset ne on järjestänyt . Mulle on langetettu lähestymiskielto koko Kylätalolle lauvantaille ennen klo 12oo ! Rakkaat ystävät !! Tää on korkeemman käres ????????

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*