Hulukkosen jutut

Koira hukassa !

Pirteätä prjantaipäevee !
Olihan taas semmonen yhenlainen päivä ? Helevetti säikähinkin niin paljon että tuntu ettei jalat kanna , vapisivat kun haavanlehet piti vähä rauhottua että uskalsin autoa ajaa . Lola teki semmosen tempun ettei ikinä oo tehny ja tovon ettei toista kertaa tee ! Sattuipa silleen että kävin Viitasaarella kaupoilla ja viimeksi S Marketissa . Tein siinä ostokseni ja siinä aulassa istui kaverini Hakulisen Eino hän on huonojalakanen ja assuu Penttiläntiellä kysyin että onko sulla kyytiä kotijo ? Ei ollu . Minä sanoin että tule tuohon kaupan etteen niin minä haen auton ja vien sinut kottiin . No Muikunlahen kohalla alkoi puhelin soija niin Kumpulaisen Veijo soitti että haluanko lakkoja sanoin että ilimanmuuta minä oon siellä puolentunnin päästä . Veijon luona ollessani Soitti Paanasen Pirjo että onko Lola hukassa johon minä että on se autossa. Siihen Pirjo että kun Viitasaari sivuilla on samannäköinen koira joka on löytyny sokokselta . Minä kävelin autolle ei näkyny koiraa penkillä eikä penkinalla ??? Silloin alakoi ohimoissa jyskyttää ja jaloista lähti nuo vähätin voimat !
No minä soitin Pirjolle takaisin että ei sitä Lolaa olekkaan autossa ? Onneksi Pirjo istui koneensa eessä sain sitä kautta löytäjän puh no . ja eikun paahtamaan takaisin Viitasaarelle . Minä mietin että missä välissä se livahti sieltä autosta ?
Niin siinä kävi niin että kun se Eino nousi siihen autoon niin se mäni sen jalakojen ali niin etten sitä huomannu ! Selevenyksen vuoksi täytyy kertoa että Lola menee heti istuimen alle kun käynistän auton ja tulee sieltä pois kun sammutan auton .
Niin että semmonen päivä . Ei maha mittää on tää FB hyvä vekotin ja että on paljon hyvijä kavereita . MAHOTTOMASTI KIITOKSIA operaatijoon osallistujille !!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*