Hulukkosen jutut

Porukka vähenee.

Teille Ruotsissa asuville ystäville tietoksi että Täällä Kolkulla on viitakemies jääny lähes asumaan : Otti viikon sisälle kolme ihmistä .
Huikarin Sepon, Uuvismäen Tapijon ja Junusmäen Pirkon !! Kolkku tyhjenee kohta tyystin ! Tuntuu jotenkin hullulta kun meitä oli täällä 1960 luvulla 260 asukasta ja nyt on 17 asukasta , jotenkin orpo olo .!!
Tänään Sipukassa pidettiin Kolkun pvy,n kokous jossa oli hiljainen hetki pois lähteneitten muisoksi . Niitten tilalle ei uusia saada. Kaikki naiset ovat jo sen ikäisiä että myö ei niitä tiineiksi saaha.?? Nyt tartteis apua.!!!!! Oli kuitenkin liikuttava muistotilaisuus joka pidettiin täällä meidän Kylätalolla ”Entinen koulu ” Viikon päästä samanmoinen tilaisuus ja samassa paikassa.. Mietimme tänään kokouksessa jossa oli paikalla lähes kaikki kyläläiset, mitä voisimme järjestää ensikesänä jossa vosi olla mukana meidän lisäksi ne entiset Kolkkuleiset jotka käyvät täällä kesälomillaan. Te jotka olette jossain kaukana tulkaa avuksi että voisimme pitää tämä niin meille rakas kylätalo.Me täälä asuvat uhrasimme aikaamme kolme vuotta olitte meille siinä apuna . Mutta nyt olisi apu tarpeen. sillä emme pysty jäsenmasuilla kattamaan yllämeno kustnnuksia.. Hyvää jatkoa teille kaikille minun ja koko Kolkkulaisten puolesta

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*