Hanna Määttä

Ylläpitohoito ja jatkuvan palelun hoitaminen. HYPOXI Jyväskylä.

Mitä Hypoxi tarkoittaa? HYPOXI-menetelmässä yhdistyvät kevyt liikunta ja vaihteleva ilmanpaine. Tämä yhdistelmä mahdollistaa rasvanpolton kehon ongelma-alueilla. Naisille yleensä ylimääräinen rasva ja selluliitti kertyy reisiin ja pakaroihin ja näitä alueita on vaikea laihduttaa.
Miehillä ylimääräinen rasva kertyy tyypillisesti vyötärölle. Näistä rasvakertymistä eroon pääseminen vaatii tehokasta rasvanpolttoa.
 
Vaihteleva ali- ja ylipaine stimuloivat halutun alueen verenkiertoa. Kevyen liikunnan ansiosta keho pystyy tehokkaasti käyttämään rasvavarastoja energiana.
HYPOXI on maailman tehokkain luonnollinen menetelmä kohdistettuun rasvanpolttoon ja selluliitin poistoon.
(lähde HYPOXI )
 
HYPOXI sopii yleisesti ottaen kaikille. Nivel vaivat tai muut ongelmat liikkumisessa eivät ole este. Liikunta laitteessa on hyvin kevyttä ja miellyttävää. Matalatehoinen liikunta suoritetaan istuen, maaten tai kävellen. Ajankuluksi voi lukea, vaikka lehtiä tai tehdä töitä puhelimella. Jokaiselle katsotaan oman terveyden mukaan oma hoito. Asiakkaiden ikäjakauma on noin 18-75.
 
Olen käynyt viime vuonna hoitojakson joka kesti 4 viikkoa, hoitokertoja yhteensä 12. Saavutettujen hyvien tulosten ylläpitämiseksi käyn Hypoxi hoidoissa kerran kuussa. Selkäkivut ovat  vaivanneet ja kovempi jumppa on jäänyt tekemättä. Hypoxi hoidot sopivat selkäkivusta kärsivillekkin. Sen takia sukkulapyöräksi valitsin makuupyörän. Onneksi on vaihtoehtoja, pystypyörä ja makuupyörä. Kokeilemalla kumpaakin jokainen löytää itselleen sopivan tavan treenata. Myös epämiellyttävää jatkuvaa palelua hoidan Hypoxilla.
 
Pystypyörä
 

Makuupyörä
 
HYPOXI tiivistettynä
– maksuton konsultaatio
– todellisia tuloksia neljässä viikossa
-koko jakson ajan henkilökohtainen valmentaja käytössä
-hinnaltaan 30-50 €/käyntikerta
-soveltuu ikään tai sukupuoleen katsomatta
-nivel tai muutoin ongelmia liikkumisessa
-patentoitu menetelmä, käytössä kymmenissä maissa ja Suomessa yli 20 kaupungissa
-menetelmän on kehittänyt itävaltalainen lääkäri
-Hypoxissa ei tule hiki
 
Nyt on viimeistään hyvä aika aloittaa treenaaminen ja hyvien tulosten hankkiminen.
Varaa oma maksuton konsultaatiosi
http://www.hypoxi.fi/mita-on-hypoxi/varaa-maksuton-konsultaatio/
 
HYPOX Jyväskylä https://www.facebook.com/Hypoxi.Jyvaskyla/
 
Hypoxin facebook sivulla on meneillään aivan mahtava arvonta; https://www.facebook.com/Hypoxi.Jyvaskyla/
Kaikkien tämän vuoden puolella jaksonsa aloittaneiden kesken arvotaan ulkomaanmatka, Espanjaan! Kyllä luit oikein, matka Espanjan aurinkoon. Nyt jos koskaan on aika aloittaa terveellinen elämä ja mahdollisesti päästä samalla lomalle.
 

 
 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*