Hanna Määttä

Ylläpitohoidon helppous ja edullisuus, Hypoxi.

Mitä Hypoxi tarkoittaa? HYPOXI-menetelmässä yhdistyvät kevyt liikunta ja vaihteleva ilmanpaine. Tämä yhdistelmä mahdollistaa rasvanpolton kehon ongelma-alueilla. Naisille yleensä ylimääräinen rasva ja selluliitti kertyy reisiin ja pakaroihin ja näitä alueita on vaikea laihduttaa.
Miehillä ylimääräinen rasva kertyy tyypillisesti vyötärölle. Näistä rasvakertymistä eroon pääseminen vaatii tehokasta rasvanpolttoa.
Vaihteleva ali- ja ylipaine stimuloivat halutun alueen verenkiertoa. Kevyen liikunnan ansiosta keho pystyy tehokkaasti käyttämään rasvavarastoja energiana.
HYPOXI on maailman tehokkain luonnollinen menetelmä kohdistettuun rasvanpolttoon ja selluliitin poistoon.
(lähde HYPOXI )
 

Kenelle
HYPOXI sopii yleisesti ottaen kaikille. Nivel vaivat tai muut ongelmat liikkumisessa ei ole este. Liikunta laitteessa on hyvin kevyttä ja miellyttävää. Matalatehoinen liikunta suoritetaan istuen, maaten tai kävellen. Ajankuluksi voi lukea, vaikka lehtiä tai tehdä töitä puhelimella. Jokaiselle katsotaan oman kunnon mukaan oma hoito. Asiakkaiden ikäjakauma 18-75 vuotiaat.
 
Ylläpito
Treenaamalla hankitut tulokset tuntuvat joskus hankalalta ylläpitää. Ethän halua menettää jo saavutettuja tuloksia ja aloittaa alusta. Hypoxissa ylläpito on helppoa ja edullista. Kerran kuussa ylläpitohoidolla pidät jo saavutetut tulokset pysyvinä. Lisää tuloksia tavoitellessa useampi käynti hoidoissa on tarpeen. Voiko olla enää helpompaa tulosten ylläpito, yksi tunti kuussa.
Olen kuukausi sitten käynyt viimeksi Hypoxi hoidoissa ja olen huomannut taas sen palelun tulleen takaisin elämääni. Tarkoituksella olen sitä seurannut, koska halusin tietää, onko noista hoidoista oikeasti siihen apua. Kyllä on. Ylläpitohoidon jälkeen ei ole palellut. Voisin käydä vaikka kaksi kertaa kuussa, jotta tämä palelu pysyy aisoissa.
 

Nyt on viimeistään hyvä aika aloittaa treenaaminen ja hyvien tulosten hankkiminen.
Varaa oma maksuton konsultaatiosi
http://www.hypoxi.fi/mita-on-hypoxi/varaa-maksuton-konsultaatio/
 
HYPOX Jyväskylä https://www.facebook.com/Hypoxi.Jyvaskyla/
 

HYPOXI tiivistettynä
– maksuton konsultaatio
– todellisia tuloksia neljässä viikossa
-koko jakson ajan henkilökohtainen valmentaja käytössä
-hinnaltaan 30-50 €/käyntikerta
-soveltuu ikään tai sukupuoleen katsomatta
-nivel tai muutoin ongelmia liikkumisessa
-patentoitu menetelmä, käytössä kymmenissä maissa ja Suomessa yli 20 kaupungissa
-menetelmän on kehittänyt itävaltalainen lääkäri
-Hypoxissa ei tule hiki
 
 
Anna lahjaksi terveellisempi elämä!
 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*