Hanna Määttä

Yksilöllinen ja hauska lahja, onko se mahdollista? Mitä hankin vanhemmilleni 60-vuotis lahjaksi.

Lahjan hankkiminen, se ikuinen riesa. Mitä hankkia lahjaksi ihmisille kenellä on jo kaikkea, eikä oikein tarvitse mitään. Haluan kumminkin muistaa vanhempiani 60 vuotta täyttäessään. Netti on pullollaan turhaa krääsää ja rihkamaa, mutta löysin sieltä jotain hulvatonta, yllättävää ja uniikkia.
Karikatyyri, ainutlaatuinen muotokuva.

Vanhempani ovat huumorintajuisia ja karikatyyrin ei ole tarkoitus olla pilakuva. Se on muotokuva, joka on huumorilla höystetty.
 

Karikatyyrin hankkiminen

Halusin kuvan, jossa ovat kummatkin vanhempani samassa kuvassa. En erillisiä tauluja. Myös tällaiset kuvat ovat mahdollisia toteuttaa.
Projekti alkaa siten, että asiakas lähettää sähköpostitse kohteesta muutaman valokuvan ja esittely tekstin. Tämän pohjalta karikatyyripiirtäjä osaa tehdä hahmotelman kuvasta. Sain nähdä kuvia eri vaiheista ja teimme yhdessä lisäyksiä kuvaan. Eli vaihe vaiheelta pääsee itse vaikuttamaan lopputulokseen. Periaatteessa päätät itse kuinka hauska ja henkilökohtainen valmiista kuvasta tulee.
 

Nauroin kyllä ratketakseni joka kerta kun uuden kuvan näin. Projekti vie hieman aikaa, joten varaudu ajoissa. Laatu karikatyyrejä ei tehdä hutaisemalla vaan rauhallisesti ja asiakasta kuunnellen, jotta lopputulos on kaikkia miellyttävä ja varsinkin lahjan saaja yllättyy positiivisella tavalla.
 

Naamataulu.fi

Karikatyyritaulu on vaivaton tilata, säästät tunteja kallisarvoista aikaasi, koska ei tarvitse pyöriä monissa eri kaupoissa. Valmis paketti toimitetaan postilla ja se on heti ojennusvalmis lahja. Lahja on räätälöity täysin toiveidesi mukaiseksi, se on juuri niin hauska ja yksilöllinen kuin haluat. Karikatyyrillä on tyytyväisyystakuu.
Naamataulu ei ole mikään pilakuva, eikä sillä ole tarkoitus pilkata ketään. Se on muotokuva, mutta huutomerkillä varustettuna. Varmasti erilaiset synttärionnittelut. Taulu on erittäin hyvä 50-vuotislahja miehelle tai naiselle. Se on hykerryttävän hauska valmistujaislahja tai esimerkiksi eläkkeelle jäävälle työkaverille. Piirretty muotokuva on myös erilainen yrityslahja tai liikelahja, joka loksauttaa leuan rintaan. Huumorintajua vaaditaan, sekä antajalta että vastaanottajalta. (lähde; https://www.naamataulu.fi/ )
 

Olen huippu tyytyväinen hankintaani ja se todellakin yllätti vanhempani hyvällä tavalla. Ei meinannut meiltä nauru loppua. Ja varmasti lahja on unohtumaton ja siitä saa kahvipöytäänkin puhetta.
 
Karikatyyri on hyvällä huumorilla, ammattimaisuudella ja asiakasta kuunnellen tehty uniikki lahja.
Käy katsomassa tarjonta ja hanki omasi.
https://www.naamataulu.fi/
 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*