Hanna Määttä

Voiko enää helpompaa olla, kahdet eri hyvinvointihoidot saman katon alta. Tämä on sitä asiakaspalvelua!

Hoidan hyvinvointiani Hypoxi hoidoissa ja Cryo21-kylmäterapiassa. Hypoxi on patentoitu ja todettu maailman tehokkaimmaksi luonnolliseksi rasvanpoltto menetelmäksi, joka toteutetaan pienryhmässä Hypoxi laitteilla. Hypoxissa kohdennetaan rasvanpoltto ongelma-alueille, kuten minulla vatsaa, lantiolle ja reisiin.
 
 
 


Cryo21-kylmäterapia on myöskin luonnollinen ja pysyvä rasvanpoisto ilman kirurgiaa. Hoitoa käytetään kiinteytykseen, terapiaan ja selluliitin ja rasvanpoistoon. Cryo 21 laitteella tehtävät Cryo terapiahoidot tehdään +20 ja -10 lämpöasteen välillä. Tätä hoitoa käytän kaksoisleuan pienentämiseen.
 


Kaksi erillistä toimintaa saadaan saman katon alta. Hypoxi ohjaaja on personal trainer koulutukseltaan, joten hän ohjaa ja auttaa asiakkaita mm. ravinnon kanssa ja antaa liikunta vinkkejä. Kaikkea mitä omaan hyvinvointiin tarvitseekaan. Mukavasti sain ajan tilattua niin että samana päivänä kävin Hypoxi hoidossa ja rentouttavan treenauksen jälkeen sain nauttia Cryo21 kylmähoidosta. Tämä on jo sitä asiakaspalvelua parhaimmillaan.
Hypoxi studion ja Cryo21-klinikan löydät osoitteesta Yliopistonkatu 18, 40100 Jyväskylä.
 
Cryo21 hoidon edut – tuo happea ja poistaa myrkkyjä rasvakerroksesta sekä parantaa verenkiertoa
Kylmähieronnan aiheuttama jatkuva verisuonten supistumisen ja laajentumisen vaihtelu yhdessä verisuoniston stimuloinnin ja rasvakudoksen myrkyllisten nesteiden eliminoinnin kanssa parantaa sisäisesti kudosten hyvinvointia ja hapensaantia ja selluliittia saadaan poistettua kudoksista.
 
Selluliitti on ihon aineenvaihdunnan heikkenemisestä, liiallisesta rasvasta ja jäykästä sidekudoksesta aiheutuvaa rasvakertymää. Rasvoja varastoivat solut muodostavat kudoksessa pystysuoria rasvaryppäitä, joiden välissä on joustamattomat sidekudosseinämät. Kun rasvasoluihin kertyy liikaa rasvaa, sidekudosseinämät eivät veny, vaan vetävät ihoa sisäänpäin. Samalla rasvaryppäät työntävät sitä ulospäin. Tämä saa ihon pinnan näyttämään appelsiininkuorelta.
(lähde https://www.cryo21.fi/selluliitti)
 
HYPOXI tiivistettynä

  • maksuton konsultaatio
  • todellisia tuloksia neljässä viikossa
  • koko jakson ajan henkilökohtainen valmentaja käytössä
  • hinnaltaan 30-50 €/käyntikerta
  • soveltuu ikään tai sukupuoleen katsomatta
  • nivel tai muutoin ongelmia liikkumisessa
  • patentoitu menetelmä, käytössä kymmenissä maissa ja Suomessa yli 20 kaupungissa
  • menetelmän on kehittänyt itävaltalainen urheilulääkäri
  • Hypoxissa ei tule hiki

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*