Hanna Määttä

Uniikin putiikin verkkokauppa on nyt auki. Ainutlaatuiset tuotteet suurenmoisille naisille!

Yleensä hankin suurimman osan vaatteista ulkomailta, koska massamyynti kyllästyttää. Samat vaatteet ovat kaikilla, ne ovat tylsiä eikä aina ole kokovaihtoehtoja tarpeeksi.
Huutoni on kuultu! Onneksi sain kuulla paikasta nimeltä Xanriina. Mikä ihmeen Xanriina?
 

Xanriina on palveleva naisten vaatteiden myymälä Turussa, Humalistonkadulla, 50m rautatieasemalta kaupungin suuntaan sekä nykyisin meidän onneksemme myös verkkokaupassa. Heiltä saa vaatteet ja asusteet arkeen ja juhlaan kaikenikäisille. Kokovalikoima on poikkeuksellisen laaja: XS–XXXXXL.
 
Xanriinasta löydät muun muassa yksilölliset käsilaukut, farkut, hameet, puserot, topit, neuleet, huivit, vyöt, korut ja kengät. Yksilölliset, juuri näin, ei massatuotantoa vaan uniikkia.
 
Vaatteita juhlaan.
 
Asun tosiaan Jyväskylässä ja käyn junalla Xanriinassa aina täyttämässä vaatekaappiani. Onneksemme Xanriinan verkkokauppa on avattu, joten ostokset ovat helpompi tehdä meidän pitempi matkalaistenkin.
Vaikka voisin tilata vaatteet netistä, kävin ihan paikan päällä testailemassa uusia vaatteita ja vitsailemassa liikkeen omistajan ja työntekijöiden kanssa. Käyminen liikkeessä on jo oma elämyksensä hyvällä tavalla. Huumorin ja asiakaspalvelun takia sinne kannattaa mennä, unohtamatta suurta vaatevalikoimaa.
 
Vaatteita arkeen.
 
Vietä oma VIP-ilta Xanriinassa
Xanriina tarjoaa kahvin ja tilan yksityiseen käyttöön. Asiakkaan tehtävä on kutsua vähintään 6 vierasta ja halutessaan järjestää tarjolle pientä purtavaa. Illan emäntänä asiakas saa lahjaksi valita tuotteita 10 %:lla illan myynnistä.
Tilaisuuksiin on mahdollista tilata myös värikonsultti, alusvaatekonsultti, ennustaja tai muuta ohjelmaa, joiden palvelut hoidetaan sovitusti erikseen.
Tilaisuudet järjestetään arki-iltaisin klo 18.00 alkaen. Voit tiedustella myös viikonloppuja!
 
Pakkasiin ja ilta rientoihin.
 
Lämpimät liivit ja kengät.
 
Käy tykkäämässä facebookissa ; https://www.facebook.com/Xanriina-306203592728328/
 
IG; https://www.instagram.com/xanriina/?hl=fi, @xanriina
 
Kotiin ja toimistolle.
 
Talven ja kevään juhliin.
 
Laaja takki valokoima.
 
Verkkokauppa; /https://www.xanriinashop.com/
Verkkokaupan valikoima laajenee pikku hiljaa. Valikoima verkokaupassa on vielä suppea, mutta lisäystä tulee kokoajan. Lisää valikoimaa löydät Xanriinan myymälästä.
Tässä pieni näyte mitä kaikkea ihastuttavaa heiltä löytyykään. Jokaiselle jotakin ja kaikkia kokoja. Kysy heiltä rohkeasti vinkkejä pukeutumiseen! Asiantunteva henkilökunta auttaa mielellään.
 
 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*