Hanna Määttä

Unelmista totta, kirjoitin kirjan!

”Onko kyseessä hurjat kutsut? Vihtorille lettuja? Vai ahtava Maisa? Tuhman leipurin käsikirja antaa uutta potkua leivontaan. Uusia vinkkejä piristämään arkea ja juhlaa. Leipomisen ei tarvitse olla tylsää. Helpot ohjeet kuljettavat sinut kahvipöydän puheenaiheeksi. Kirja on myös hyvä syntymäpäivä- tai polttarilahja. Anna mielikuvituksesi laukata ja hyppää mukaamme leipomisen hauskuuteen.”
 
Olen pitkään halunnut toteuttaa kirjan kirjoittamisen unelman ja nyt sain sen vihdoin aikaiseksi. Eihän se mikään satojen sivujen romaani ole, eikä ole tarkoituskaan. Tarkoitus oli tehdä pieni opus jossa on muutama helppo ohje tuhmiin leivonnaisiin. Olen leipomossani tehnyt hyvinkin paljon näitä aikuisten juhliin suunnattuja kakkuja, kuppikakkuja ja koristeita. Halusin jakaa tämän myös muiden kanssa kirjan muodossa. Siellä on vinkkejä koristeiden tekemiseen ja kuvia tuotteista. Tämä kirja on hyvä lahja hänelle kenellä on jo kaikkea. Synttäreille, polttareille tai nimipäivä lahjaksi.

 
Kirja on nyt myynnissä https://www.bod.fi/kirja/hanna-maeaettae/tuhman-leipurin-kaesikirja/9789515689474.html
 
Kiinnostusta on minulla kirjoittaa enemmänkin. Haaveena on tehdä ihan oikea kunnon leipomiskirja. Katsotaan sitä sitten tulevaisuudessa. Tämä oli tälläinen testi miten Suomen kansa ymmärtää huumoria. Pikkasen pitää olla pilkettä silmäkulmassa, ei aina niin totista.
 
Sitä arkea ja p**a tulee muutenkin ihan tarpeeksi. Tänä vuonna työpaikkamme joulubonus oli lomautus lappu. Ai kun mukavaa, Hyvää joulua vaan. Nyt täytyy ilmoittautua työttömäksi työnhakijaksi TE-toimistoon ja toivoa parasta. Olen jo pidemmän aikaa katsellu työtilannetta täällä päin ja hankalaa se on nykyään vakituistatyötä saada. Niin ihme työpaikkoja on tarjolla, että näillä tutkinoilla ei ole sinne mitään asiaa. Avink avink, jos meikäläisen työllistäminen kiinnostaa, otappa yhteyttä!
 
No any way, olen onnellinen kirjasestani ja uusia tuulia odotellessa. Oikein ihanaa loppu viikkoa kaikille!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*