Hanna Määttä

Turvallisuus on leikinasia, hurjan hauskat heijastinliivit!

Tänään, maanantaina 1. lokakuuta vietetään valtakunnallista heijastinpäivää, joten ajattelin teille kertoa asiaan liittyvästä yrityksestä ja yrittäjästä. Hän on yrittäjä, josta me kaikki voimme ottaa mallia. Vinkeen perustaja Kreetta Ahonen on tehnyt töitä oman yrityksen eteen mielettömän määrän.
Kreetta Ahonen
 
 
Hän irtisanoutui vakityöstään, että pääsi yrittäjäkurssille ja luomaan oman yrityksen ja tuotteen pienestä ideastaan, jonka hän oli omalle pojalleen tehnyt.
Kreetta kertoo; Olen tehnyt yli 6 vuotta työtä tämän yrityksen eteen ja siihen, että suomalainen osaaminen ja käsityö ja innovaatio löytäisi oman paikkansa.
Tätä ennen hän on jo tehnyt useamman vuoden pohjatyötä, tuotetestailua ja koemarkkinointia.
Hän on luonut yrityksen, joka välillisesti työllistää useita ihmisiä. Vinkeellä on myös useita kymmeniä jälleenmyyjiä ja verkkokauppa palvelee asiakkaita sijainnista riippumatta.
 
Ajatus tuotteeseen lähti pienestä miehestä, joka eräänä pimeänä syksyisenä iltana oli lähdössä äidin kanssa ulos. Yhtäkkiä poika ilmoitti kovaan ääneen: -Äiti! En minä halua leikkiä aina rakennusmiestä! Minä olen rohkea ritari ja lähden ihan yksin seikkailemaan ja jahtaamaan lohikäärmeitä; sellaisia hurjia tultasyökseviä hirviöitä, jotka syövät pieniä tyttöjä aamupalaksi. Ja äiti – sinä saat jäädä kotiin. Ja näin syntyi ajatus ”haarniskasta”, joka suojelee pientä sankaria lohikäärmeen tulelta, ja joka näkyy myös äidille, kun äidin oli jäätävä keittiön ikkunaan ritariaan vahtimaan. Haarniska saisi myös lämmittää pitkillä seikkailuilla ja sen tulisi olla itsenäisen sankarin helposti itse puettavissa. (lähde; https://www.vinkee.fi/)
 
Kreetta Ahosella on halu näyttää, että suomalaisella tekemisellä ja osaamisella voi saada aikaan jotain tärkeää. Ja tämän hän on näyttänytkin. Hatun noston arvoinen asia!
 
”Eikä tämä ole minulle pelkkä työ, vaan sydämen asia. Olen käynyt puhumassa päiväkotilapsille, koululaisille, opettajille, rehtoreille niin yrittäjyydestä kuin liikennekasvatuksesta.” kertoo Kreetta ja jatkaa
”Parhaillaan touhuamme hankkeen parissa, jossa pyritään tuomaan liikennekasvatus vastaamaan tämän päivän haasteisiin. Olen haastatellut päiväkoteja, esikoululaisia, koululaisia ja varhaiskasvatuksen ammattilaisia. Ja lopputuloksena pääsemme pian julkistamaan animaation, joka on suunniteltu lasten liikennekasvatus silmällä pitäen.”

-Olen pyrkinyt elämässä ja yrittäjyydessä tekemään valinnat niin, että ei tarvitse jälkikäteen katua ja niin, että minulla on kivaa, enkä tietenkään muiden kustannuksella, lisää Kreetta.

 
Vinkeen tuotteisiin kuuluvat ihanat lasten hauskat HEIJASTINLIIVIT. Heijastinliivejä eri materiaaleista isoilla heijastinkuvioilla löytyy S koossa 2-4 -vuotiaille ja M koossa 4-7 -vuotiaille sekä M koossa koululaisille. Valikoimassa on myös pipoja koko perheelle sekä muita heijastintuotteita tarroista lähtien. (lähde; https://www.vinkee.fi/)
https://www.facebook.com/vinkee.fi/
https://www.vinkee.fi/

Voiko turvallisuus olla enää hauskempaa? Erotu pimeydestä! Heijastin on halpa henkivakuutus.

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*