Hanna Määttä

Texmex-keitto lämpöä syksyyn

Syksyn tullen keitto lämmittää mukavasti. Tässä keitossa on sopivasti potkua. Tulisuutta saa säädeltyä taco mausteseoksen ja  salsan voimakkuudella. Niitä löytyy kaupasta miedosta todella tulisiin vaihtoehtoihin.
Texmex-keitto
 
1 punainen paprika
1 keltainen paprika
2 tl valkosipulimurskaa
pieni purjo
400 g jauhelihaa
1 taco maustepussi ( tulinen )
2 dl chunky salsaa ( tulinen )
2 l vettä
2 lihaliemikuutiota
½ pussia rakettispagettia ( 175 g )
jalapenoja
smetanaa
 
Kuullota pilkotut paprikat, valkosipuli ja purjo rasvassa. Lisää jauheliha ja paista kypsäksi. Mausta taco maustepussilla.
Kaada jauhelihaseos kattilaan ja lisää vesi, lihaliemikuutiot. Keitä 5-10 min. Lisää spagetti. Anna kiehua keskilämmöllä 10-15 min.
Laita keitto lautaselle ja lisää päälle smetanaa ja jalapenoja. Tulisuutta voi lisätä käyttämällä tulisia taco maustetita ja tulista salsaa.
 
Screenshot_2016-09-01-10-07-55

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*