Hanna Määttä

Testissä ZEITGARD Cleansing Device-ihonpuhdistuslaite. Tehokasta ja kiinteyttävää ihon puhdistusta.

Otin pidempi aikaiseen testaukseen LR Health & Beauty Systemsin ihonpuhdistuslaitteen. Tuote on dermatologisesti testattu eli tarkoittaa sitä, että tuote on testattu iholla ihotautilääkärin valvonnassa.
Testit ovat osoittaneet, että puhdistus laitteella on 10 kertaa tehokkaampaa kuin ihonpuhdistus käsin.
Laite käyttää värähtelytekniikkaa, joka saa harjan värähtelemään suurella nopeudella edestakaisin ja näin ollen saavutetaan perusteellinen ihon puhdistus ihoa rasittamatta.
Säännöllisellä käytöllä jopa iho kiinteytyy.
 

 

Jokaiselle ihotyypille sopiva

Harja ja ph-neutraalit puhdistustuotteet ovat räätälöity jokaiselle ihotyypille. Herkälle iholle suunniteltu puhdistusvoide puhdistaa intensiivisesti ja jättää iholle samettisen tunteen.
 
 

 
 
Normaalille iholle tarkoitettu kevyesti vaahtoutuva puhdistusgeeli ehkäisee ihon epäpuhtauksia ja jättää iholle raikkaan tunteen.
 
Minulla on herkkä iho, joten testaan juuri herkälle iholle tarkoitettuja tuotteita. Jotta ihon rasitus jää mahdollisimman pieneksi ja saadaan juuri oikea puhdistustulos.
 

 

Harjaspää

Älä koskaan jaa laitetta muiden kanssa, hygienia syistä. Harjaspää pysyy hygieenisenä jopa kolmen kuukauden ajan LR-tehoaineen Microsilverin antibakteerisen vaikutuksen ansiosta. Se ehkäisee bakteerien muodostumista. Harja periaatteessa puhdistaa itse itsensä.
 

Kasvojen puhdistus tapahtuu minuutissa ja samalla se valmistelee ihon seuraavia hoitovaiheita varten. Harjakuidut ovat pyöristettyjä, joten puhdistus tapahtuu hyvin hellävaraisesti ja perusteellisesti.
 
Viikon verran olen nyt laitetta kokeillut ja ihon puhdistuminen on ollut vaikuttavaa. 7300 kertaa minuutissa värähtelevä harjaspää hieman ruiskii vettä, jos harjaspäätä kastelee liikaa. Sopivan harjan kosteutuksen oppii käytön aikana. Viikko on vielä lyhyt aika testaukseen, joten sitä jatketaan parisen kuukautta. Säännöllinen käyttö on ainut keino saada tuloksia.
 

 
Tutustu LR Health & Beauty Systemsin tarjontaan;
https://shop.lrworld.com/home/fi/en?PHP=S6dV5Y3imvi%2FkHlmN2qIPg%3D%3D
 
https://www.facebook.com/LRKirstik/
 
 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*