Hanna Määttä

Testissä ZEITGARD Cleansing Device-ihonpuhdistuslaite. Tehokasta ja kiinteyttävää ihon puhdistusta. Kahden kuukauden testijakson tulokset.

Testasin kaksi kuukautta LR Health & Beauty Systemsin ihonpuhdistuslaitetta. Tuote on dermatologisesti testattu eli tarkoittaa sitä, että tuote on testattu iholla ihotautilääkärin valvonnassa.
Testit ovat osoittaneet, että puhdistus laitteella on 10 kertaa tehokkaampaa kuin ihonpuhdistus käsin.
Laite käyttää värähtelytekniikkaa, joka saa harjan värähtelemään suurella nopeudella edestakaisin ja näin ollen saavutetaan perusteellinen ihon puhdistus ihoa rasittamatta.
Säännöllisellä käytöllä jopa iho kiinteytyy.

Jokaiselle ihotyypille sopiva

Harja ja ph-neutraalit puhdistustuotteet ovat räätälöity jokaiselle ihotyypille. Herkälle iholle suunniteltu puhdistusvoide puhdistaa intensiivisesti ja jättää iholle samettisen tunteen. Normaalille iholle tarkoitettu kevyesti vaahtoutuva puhdistusgeeli ehkäisee ihon epäpuhtauksia ja jättää iholle raikkaan tunteen. Minulla on herkkä iho, joten testasin juuri herkälle iholle tarkoitettuja tuotteita, jotta ihon rasitus jää mahdollisimman pieneksi ja saadaan juuri oikea puhdistustulos.
 
Herkälle iholle tarkoitettu puhdistusaine. Ihonpuhdistuslaitetta voi käyttää myös muiden ihonpuhdistustuotteiden kanssa.
 

Kahden kuukauden testijakso

Markkinoilla on monenlaisia ihonpuhdistuslaitteita ja testaamalla itse löytää sen itselleen sopivan tuotteen. Harjallisista puhdistuslaitteista ZEITGARD Cleansing Device on minulle parhain valinta ihon herkkyyteni vuoksi. Ihoni ei kestä runsaasti kuivattavia tuotteita saatikka mekaanista hankausta. ZEITGARD Cleansing Device on herkälle iholle sopiva, jonka kevyesti hierova harjaspää puhdistaa ihon jättäen sen pehmeäksi ja puhtaaksi. Iho on valmis ottaman vastaan ihonhoitotuotteet.
Käytän tuotetta kaksi kertaa päivässä. Aamuin ja illoin. Säännöllinen käyttö on tuonut kasvoille heleyttä ja kiinteyttä.
Ainoa miinus puoli ihonpuhdistuslaitteessa on se että, jos kastelee harjaspään liian märäksi, se ruiskii vettä ympäriinsä.
Laitteen akku on todella huikea. Olen tasan yhden kerran ladannut akun, kun otin laitteen käyttöön. Kaksi kuukautta olen sitä käyttänyt ja akkua on vieläkin jäljellä.
 
Mukana tulevan suojakotelon ansiosta laite on helppo ottaa matkalle mukaan.

Harjaspää

Älä koskaan jaa laitetta muiden kanssa, hygienia syistä. Harjaspää pysyy hygieenisenä jopa kolmen kuukauden ajan LR-tehoaineen Microsilverin antibakteerisen vaikutuksen ansiosta. Se ehkäisee bakteerien muodostumista. Harja periaatteessa puhdistaa itse itsensä.
 

Laite on helppo käyttää, tulokset hyviä ja akku huippu luokkaa. Ihon puhdistaminen ei ole enää helpompaa.
 
Tutustu LR Health & Beauty Systemsin tarjontaan;
https://shop.lrworld.com/home/fi/en?PHP=S6dV5Y3imvi%2FkHlmN2qIPg%3D%3D
https://www.facebook.com/LRKirstik/
 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*