Hanna Määttä

Testissä NovAge Ecollagen -ihonhoitosetti.

NovAge Ecollagen -ihonhoitosetin avulla on tarkoitus silottaa ulkonäköä vanhentavat juonteet. Tämä ihonhoitorutiini silottaa rypyt ja ravitsee ihoa.
NovAge Ecollagenin sisältämä Tri-peptide-tekniikka ja koisokasvin kantsaolu-uute tehostavat kollageenisynteesiä, suojelee soluväliaineen toimintaa ja silottaa ryppyjä sisältä ulospäin.
NovAge Ecollagen -ihonhoitosetin viisi tuotetta on suunniteltu NovAge-ihonhoitorutiinin noudattamista varten. Tuotteet on kehitetty toimimaan yhdessä, jotta saadaan parhaat tulokset. (lähde; Oriflame )
 


Ihonhoito settiin kuuluu;
 
NovAge Supreme -puhdistusgeeli:
Älykäs ja optimoidusti tasapainotettu koostumus sisältää puhdistavaa, kosteuttavaa ja rauhoittavaa teknologiaa sekä E-vitamiinia, joiden on suunniteltu jättävän iho täydellisen puhtaaksi ja raikkaaksi sekä pehmeän, joustavan ja miellyttävän tuntuiseksi.
 

NovAge Ecollagen Wrinkle Smoothing -silmänympärysvoide:
Patentoitu Tri-Peptide-tekniikka aktivoi solujen toimintaa, tarjoaa antioksidanttisuojaa UV-säteilyä vastaan, stimuloi kollageenisynteesiä, uudistaa soluväliainetta ja silottaa ryppyjä sisältäpäin. Koisokasvin kantasolu-uute stimuloi kollageenisynteesiä ja suojaa ihon kollageenisäikeitä neutroimalla kollageenia hajoittavia entsyymejä. Kofeiini stimuloi ja virkistää silmänympärysihoa.
 
NovAge Ecollagen Wrinkle Smoothing -seerumi:
Patentoitu Tri-Peptide-tekniikka stimuloi kollageenisynteesiä, joka uudistaa soluväliainetta ja täyttää ryppyjä sisältäpäin. Koisokasvin kantasolu-uute stimuloi kollageenisynteesiä ja suojaa ihon kollageenisäikeitä neutroimalla kollageenia hajoittavia entsyymejä. Triple Perfect -yhdiste kuorii iholta kuolleet ihosolut ja edistää solujen uudistumista.
 

NovAge Ecollagen Wrinkle Smoothing -päivävoide SK 15:
Patentoitu Tri-Peptide-tekniikka stimuloi kollageenisynteesiä, joka uudistaa soluväliainetta ja täyttää ryppyjä sisältäpäin. Koisokasvin kantasolu-uute stimuloi kollageenisynteesiä ja suojaa ihon kollageenisäikeitä neutroimalla kollageenia hajoittavia entsyymejä. UV-filtterit suojaavat ihoa suojakertoimella 15.
 

NovAge Ecollagen Wrinkle Smoothing -yövoide:
Patentoitu Tri-Peptide-tekniikka stimuloi kollageenisynteesiä, joka uudistaa soluväliainetta ja täyttää ryppyjä sisältäpäin. Koisokasvin kantasolu-uute stimuloi kollageenisynteesiä ja suojaa ihon kollageenisäikeitä neutroimalla kollageenia hajoittavia entsyymejä.
(lähde, Oriflame)
 
Testaan tuotteita kolmen kuukauden ajan ja pääsette seuraamaan mitä tuloksia syntyy. Tuotesarja on suunniteltu +30 vuotiaille. Noin 25 vuoden iässä alkaa kollageenin tuotanto vähentyä elimistössä, joten nyt on viimeinen hetki hoitaa tämä asia kuntoon.
 
Kovat on lupaukset tuotteilla, katsotaan mitä ne saavat aikaan. Saavatko kasvoni uutta hehkua ja siloisuutta, se jää nähtäksi.
 
Voit tutustua jo tuotteisiin ennakkoon tai käydä vaikka tilaamassa itsellesi tai lahjaksi. Hyvinvointia kasvoille.
https://fi.oriflame.com/?store=TARUMATIKAINEN
 
 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*