Hanna Määttä

Testissä laadukkaat Wennbergin magneettiripset.

Tällä hetkellä magneettiripset ovat kauneusalan uusin trendi, joka on ollut puheenaiheena jo pitkään. Erona ripsienpidennyksiin on se että, ripsien asennukseen ei käytetä lainkaan liimaa ja on käytössä hyvin miellyttävät, pehmeät ja täysin turvalliset. Wennbergin /Pro Aestetic academyn magneettiripset ovat laadukkainta korealaista silkkikuitua. Magneetit ovat hyvin pienet ja erittäin vahvat. Ripset valmistetaan Aasiassa sertifioidulla tehtaalla, eivät käytä lapsityövoimaa. Siellä on korkeat lainsäädännöt.
 

Magneettiripset ovat ”Cruelty Free” ja käsin valmistetut. Poista ripset aina yöksi. Kun hoidat ripsiä, niillä on yli 100 käyttökertaa!
 

Wennbergin magneetti ripsiä löytyy ympäri Suomen parturi kampaamoista ja kauneushoitoloista. Suositushinta on 38 €.
 

Jos magneettiripset ovat sinun juttu katso oman alueesi liikkeet tai laita kysely sähköpostilla; kauppa@proaestheticacademy.fi
 

Valikoimaan kuuluu kuudet erilaiset ripset. Tuote on siitä syystä hyvin muunneltava, arkeen ja juhlaan.
Malleja ovat;
Natural 1,8 (cm)
Cat 1,8
Natural 2,8 (cm)
Cat 2,8
Kardashian
Megavolume
 

Jokaiselle siis jotakin.
 

Omat kokemukset
En ole aiemmin käyttänyt magneettiripsiä. Joten tämä oli ihan uusi kokemus. Olen vain kuullut, että ne ovat ihan hirveän vaikeat laittaa. Tämä ei kyllä kohdallani pitänyt paikkaansa. Alkuharjoittelun, noin 20 min, jälkeen sain ripset paikoilleen niin ettei magneetit tuntuneet missään ja ripset näyttivät hyviltä.


Hieman jäi ripset ”irti” omien ripsien juuresta. Siihen täytyy kiinnittää seuraavalla kerralla huomiota.
Laittamista helpottaa, kun lisäät hieman ripsiväriä ensin omiin ripsiin ja käytät kumpaakin kättä asentamisessa.
Ohjevideo; https://www.youtube.com/watch?v=1i1VoGunaCo
 

Tämä on hyvä vaihtoehto allergisoiville liimoille ja niille ketkä eivät halua kokoaikaa käyttää pidennyksiä. Muunneltavuus on suuri plussa. Kevyet ja huomaamattomat. Ja mielestäni ei niin vaikeat laittaa. Magneettiripset myös pysyvät hyvin. Kaiken puolin kokeilemisen arvoiset!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*