Hanna Määttä

Terveellisesti pientä väriä pintaan. Ensimmäinen suihkurusketukseni.

Näytti jo ilma siltä, että kevät sieltä jo tulee. P## marjat, talvi tuli takaisin. Mitä piristystä sitä keksisi tähän lämmöttömään ilmaan ja harmahtavaan ihoon. Päätin kokeilla ensimmäistä kertaa suihkurusketusta. Vähän brunaa iholle ja viikonlopun viettoon.
 
Näin facebookissa Hieronta ja Hyvinvointi Hannelen ilmoituksen suihkurusketuksesta ja otin häneen yhteyttä. Sainkin jo hyvin nopeasti hänelle ajan ja samalla minua ohjeistettiin, kuinka minun täytyy valmistautua ennen suihkurusketuksen ottoa. Eihän minulla ollut mitään tietoa mitä kaikkea pitää ottaa huomioon.
 

Ohjeistus

Kuori iho edellisenä päivänä (kuorinta-aineella tai kuorinta hanskoilla) ja kosteuta iho kuorinnan jälkeen vartalovoiteella. Kuori myös kasvot. Ilman meikkiä, koska kasvotkin suihkutetaan. Vaatteeksi mukavat tummat ja löysät vaatteet. Tummat alusvaatteet tai saat kertakäyttö alushousut paikan päältä. EI hikoilua, suihkua, saunaa samana päivänä. Rusketuksen kuivuminen kestää noin 8-12 h. Älä nuku valkoisilla lakanoilla kuten minä. Jäi hyvät jäljet lakanoihin. Muista kosteuttaa ihoa seuraavina päivinä, jotta rusketus pysyy kauemmin.
Lisätietoja saat kauneushoitolastasi.
 

Mitä käytetään suihkurusketusaineena?
Hieronta ja Hyvinvointi Hannele käyttää aineena Vita Liberata nimistä ainetta. Vita Liberata kuivuu nopeasti iholla, on tuoksuton, siinä luonnollinen sävy, joka kehittyy suhteessa ihon omaan pigmenttiin. Se sisältää 80%:sti orgaanisia aineita ja tuotteissa ei ole käytetty hajusteita, parabeeneja, alkoholia tai muita huolta aiheuttavia kemikaaleja. Joten näin herkkäihoisena uskalsin tuotetta kokeilla.
Suihkurusketus Hieronta ja Hyvinvointi Hanneleella maksaa 30 €.
 
Heidän palveluihinsa kuuluvat;
    Klassinen hieronta
    Intialainen päähieronta
    Ripsienpidennykset
    Suihkurusketus
 
http://hierontahyvinvointi.fi/
https://www.facebook.com/Hieronta-ja-Hyvinvointi-Hannele-1096394663795038/
 
Hiukset suojataan suihkeelta.
 
Paikka oli todella lämminhenkinen, siisti ja rauhallinen. Hän ohjasti selkeästi suihkutuksen aikana mitä minun pitää tehdä ja miten olla. Toimenpide on nopea ja kuivattelu aika paikan päällä noin 10 min. Me höpöteltiin niitä näitä ja minulla meni aikaa kokonaisuudessaan vajaa tunti.
 

 
Suihkurusketus on terveellisempi kuin käristää itseensä auringossa, mutta eihän se pysyvä rusketus ole. Kaunis bruna kestää noin 5-14 pv, ihosta ja sen hoitamisesta riippuen.
 

Välitön vaikutus.
 
Tämä on oikein hyvä vaihtoehto, kun haluaa juhliin tai muuten vain piristykseksi pika rusketuksen tai sävytyksen iholle.
Kokeilemisen arvoinen juttu!
 
Rusketusvaahtoa voi myös ostaa kotiin.
 
 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*