Hanna Määttä

Suunnitteletko häitä?Häät Savutuvan Apajalla: Makuja ja tunnelmaa-tapahtuma.

Savutuvan Apaja järjesti illallistapahtuman lauantaina, jonka teemana oli häät. Tilaisuus oli suunnattu heille ketkä ovat miettineet miltä häät Savutuvan Apajalla näyttäisivät tai he olivat jo varanneet häät Savutuvan Apajalle ja haluavat tutustua kattavammin palveluihin ja yhteistyökumppaneihin. Myös kaasot, bestmanit ja ystävät olivat tervetulleita mukaan.
 

Tilaisuus alkoi kuohuvan tarjoilulla ja tervetulopuheella. Ennen illallistarjoilua saimme tutustua laajaan valikoimaan yhteistyökumppaneita. Mukana oli monipuolinen kattaus alan ammattilaisia:
Arto Tapio photography -valokuvaus,Valokuvaaja Ville Kotimäki -valokuvaus, Kruuvaus – musiikki, Miriam’s-kakut & leivonnaiset, Hannan Kakut – kakut & leivonnaiset, Minna bakes Juhlapalvelu – kakut & leivonnaiset, Verso Hotelli – majoitus, Finlandia Hotelli Alba – majoitus, Sadun kukka – floristipalvelut ja Kukkahuone Helmi – floristipalvelut.
 


Tunnelmasta musiikilla vastasi bilebändi Kruuvaus.
 
Juhlatila oli koristeltu eri vuodenaikojen mukaisesti ja samalla hääväki pääsi katsomaan miltä talon omat koristeet näyttivät. Jokainen saa kyllä koristella tilan itsekin, mutta jos haluaa päästä mahdollisimman helpolla niin koristeet löytyvät heiltä jo valmiina.


Illallisella pääsimme nauttimaan erilaisista juhlamenuista, joista voi valita häihin sen mieluisan. Laajavalikoima ja todella hyvän makuisia olivat kaikki ruoat. Myös erityisruokavaliot olivat otettu hienosti huomioon. Kaikille kyllä löytyi jotakin.
 Ruokailun yhteydessä sai halutessaan ostaa myös viinimaistiaiset. Johon kuului kolme eri valkoviiniä ja kolme eri punaviiniä. Näin sai myös ruokailun juoma puolen häihin kuntoon.
 

Herkullisia ruokia löytyi myös erityisruokavalio pöydästä.
 
Ehkä parhain hetki oli kakkubuffet. Mahtava valikoima kakkuja, täytekakkuja, juustokakkuja, suklaakakkuja, vegaanikakkuja. Vaikea oli näistä parasta valita. On perinteistä ja uutta. Ja näin entisenä leipurina kyllä kiinnitin huomiota näyttävyyteen ja makuun. Ei ole yhtään negatiivistä sanottavaa niin ruoasta kuin kakuista. Hyvin suunniteltu kokonaisuus. Jos näistä vaihtoehdoista ei löydy mieleistä niin en tiedä missä vika silloin on.
 Miljöö on mitä kaunein ja tunnelmallisin. Kesähäät ne perinteisimmät, niitä täällä pidetään todella paljon. Onko kukaan miettinyt miten paljon helpommin saa varattua, vaikka syksy- tai talvihäät. Ne myös sopivat tähän miljööseen. Kesällä on tungosta ja tiettyä ajankohtaa on vaikea saada. Järjestä häät syksyllä, kaunis ruska ja mikä väriloisto. Tai talvi, kaunis hanki ja pimeät illat luovat ihan oman tunnelmansa. Ja saat sen oman aikataulun mukaisesti järjestettyä.
 Savutuvan Apajalla on toimiva konsepti häiden tai muiden juhlien järjestämiseen. Heiltä saat täyden palvelun pakettina, joka sisältää kaiken mitä tarvitset. Itse ei tarvitse askarrella tai hankkia koristeita. Kunhan saavutte vain paikalle, kaikki on valmiina. Eikä tarvitse tulla seuraavana päivänä siivoamaan paikkoja. Laadukkailla tuotteilla, kokonaisvaltaisilla palveluilla ja tunnelmallisella juhlatilalla järjestät ikimuistoiset häät. Omaa aikaa tuhlaamatta.
 
Lisätietoja https://savutuvanapaja.fi/
https://www.facebook.com/SavutuvanApaja/
https://www.instagram.com/savutuvanapaja/

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*